CEULEMANS BVBA

Contactgegevens CEULEMANS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEULEMANS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEULEMANS BVBA

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Bredabaan 659,2170, België

Telefoon (phone): 03 644 31 21 03 644 31 21

Fax (fax): 03 641 85 40 03 641 85 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEULEMANS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEULEMANS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEULEMANS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEULEMANS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEULEMANS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEULEMANS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEULEMANS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEULEMANS BVBA
Products information CEULEMANS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04283264160
Ondernemingsnummer: 9489410400
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CEULEMANS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEULEMANS BVBA
(Get full report from official database of BE for CEULEMANS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEULEMANS BVBA
Addition kinds of activities for CEULEMANS BVBA

791102. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
38610302. Camera's, microfilm | Cameras, microfilm
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
51370601. Blouses | Blouses
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij CEULEMANS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEULEMANS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEULEMANS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEULEMANS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Kelner (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

 • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

 • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

 • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

 • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

 • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: CALLEXCELL

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

 • Jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

 • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: NOOZ

  Type: Vaste Job

  Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

Zoek naar antwoorden van CEULEMANS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CEULEMANS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEULEMANS BVBA. Laat een reactie achter voor CEULEMANS BVBA. CEULEMANS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEULEMANS BVBA. Leave a respond for CEULEMANS BVBA. CEULEMANS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEULEMANS BVBA op de google maps. Adres en contacten CEULEMANS BVBA
Location of CEULEMANS BVBA on the google maps. Address and contacts of CEULEMANS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CEULEMANS BVBA CEULEMANS BVBA: S.E.I.P. | Frere Michael | Sibelco - S.C.R. | altramoda sprl | tuc

Other related companies as CEULEMANS BVBA: S.E.I.P. | Frere Michael | Sibelco - S.C.R. | altramoda sprl | tuc

CEULEMANS BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is CEULEMANS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283264160. Het bedrijf CEULEMANS BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 659,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CEULEMANS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEULEMANS BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEULEMANS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEULEMANS BVBA, openstaande posities, locatie van CEULEMANS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEULEMANS BVBA is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is CEULEMANS BVBA, company assigned to the tax number BE04283264160. The company CEULEMANS BVBA is located at the address: Bredabaan 659,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CEULEMANS BVBA were not found.
The main activity of CEULEMANS BVBA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CEULEMANS BVBA is not available. You also can look at reviews of CEULEMANS BVBA, open positions, location of CEULEMANS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEULEMANS BVBA, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEULEMANS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEULEMANS BVBA, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEULEMANS BVBA, employees, financial statistics.