BEST BEVEILIGING

Particuliere bedrijvencommunicatie • BEST BEVEILIGING
Private companiesCommunications • BEST BEVEILIGING

Contactgegevens BEST BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEST BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEST BEVEILIGING

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Nederrij 32,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 06 43; 014 21 06 42 014 21 06 43; 014 21 06 42

Fax (fax): 014 70 00 89 014 70 00 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEST BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEST BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEST BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEST BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEST BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEST BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEST BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEST BEVEILIGING
Products information BEST BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE04488708496
Ondernemingsnummer: 5770538330
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BEST BEVEILIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEST BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for BEST BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEST BEVEILIGING
Addition kinds of activities for BEST BEVEILIGING

22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
30690103. Cultuurbekers, rubber | Culture cups, rubber
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office
97110402. Nationale veiligheid, staatsbestuur | National security, state government

Werken bij BEST BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEST BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEST BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEST BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Inpakker/Inpakster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Stockbeheerder (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

 • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

 • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • verkoopster (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

  Type: Vaste Job

  verkoopster detailhandel verse voedingswaren

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

 • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van BEST BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of BEST BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEST BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEST BEVEILIGING. Leave a respond for BEST BEVEILIGING. BEST BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEST BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten BEST BEVEILIGING
Location of BEST BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of BEST BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come BEST BEVEILIGING BEST BEVEILIGING: Thielemans & co NV | Heite Petroleum BVBA | FRANCO LETTRAGE | European Uniplex Telecom Technologies NV | Depreter P

Other related companies as BEST BEVEILIGING: Thielemans & co NV | Heite Petroleum BVBA | FRANCO LETTRAGE | European Uniplex Telecom Technologies NV | Depreter P

BEST BEVEILIGING is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is BEST BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04488708496. Het bedrijf BEST BEVEILIGING bevindt zich op het adres: Nederrij 32,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BEST BEVEILIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEST BEVEILIGING is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEST BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEST BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van BEST BEVEILIGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEST BEVEILIGING is a company, that was registered 2015 in Herentals region, Belgium. Full name of company is BEST BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE04488708496. The company BEST BEVEILIGING is located at the address: Nederrij 32,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BEST BEVEILIGING were not found.
The main activity of BEST BEVEILIGING is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEST BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of BEST BEVEILIGING, open positions, location of BEST BEVEILIGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEST BEVEILIGING, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEST BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEST BEVEILIGING, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEST BEVEILIGING, employees, financial statistics.