Belmans Beveiligingen BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Belmans Beveiligingen BVBA
Private companiesTransportation by Air • Belmans Beveiligingen BVBA

Contactgegevens Belmans Beveiligingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belmans Beveiligingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belmans Beveiligingen BVBA

Regio (region): Nijlen, België

Adres (address): Hazenpad 11,2560, België

Telefoon (phone): 03 481 91 13 03 481 91 13

Fax (fax): 03 411 04 72 03 411 04 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belmans Beveiligingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belmans Beveiligingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belmans Beveiligingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belmans Beveiligingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belmans Beveiligingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belmans Beveiligingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belmans Beveiligingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belmans Beveiligingen BVBA
Products information Belmans Beveiligingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07269897460
Ondernemingsnummer: 4998748779
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Belmans Beveiligingen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belmans Beveiligingen BVBA
(Get full report from official database of BE for Belmans Beveiligingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belmans Beveiligingen BVBA
Addition kinds of activities for Belmans Beveiligingen BVBA

239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij Belmans Beveiligingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belmans Beveiligingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belmans Beveiligingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belmans Beveiligingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technische Magazijnier (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

 • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

 • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

 • Dakwerker (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

 • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

 • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

 • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: RUPEL-TAXI

  Type: Studentenjob

  Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

 • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

 • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NGIS

  Type: Vaste Job

  Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: GODAI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

 • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NH HOTEL GROUP

  Type: Leercontract

  Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van Belmans Beveiligingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belmans Beveiligingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belmans Beveiligingen BVBA. Laat een reactie achter voor Belmans Beveiligingen BVBA. Belmans Beveiligingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belmans Beveiligingen BVBA. Leave a respond for Belmans Beveiligingen BVBA. Belmans Beveiligingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belmans Beveiligingen BVBA op de google maps. Adres en contacten Belmans Beveiligingen BVBA
Location of Belmans Beveiligingen BVBA on the google maps. Address and contacts of Belmans Beveiligingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belmans Beveiligingen BVBA Belmans Beveiligingen BVBA: BAKS BVBA | Alva Verse Vruchten NV | Blue Travel BVBA | Luk Vishandel | Fidelity Net Marketing

Other related companies as Belmans Beveiligingen BVBA: BAKS BVBA | Alva Verse Vruchten NV | Blue Travel BVBA | Luk Vishandel | Fidelity Net Marketing

Belmans Beveiligingen BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Nijlen, België. De volledige naam van het bedrijf is Belmans Beveiligingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269897460. Het bedrijf Belmans Beveiligingen BVBA bevindt zich op het adres: Hazenpad 11,2560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Belmans Beveiligingen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belmans Beveiligingen BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belmans Beveiligingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belmans Beveiligingen BVBA, openstaande posities, locatie van Belmans Beveiligingen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belmans Beveiligingen BVBA is a company, that was registered 2016 in Nijlen region, Belgium. Full name of company is Belmans Beveiligingen BVBA, company assigned to the tax number BE07269897460. The company Belmans Beveiligingen BVBA is located at the address: Hazenpad 11,2560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Belmans Beveiligingen BVBA were not found.
The main activity of Belmans Beveiligingen BVBA is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belmans Beveiligingen BVBA is not available. You also can look at reviews of Belmans Beveiligingen BVBA, open positions, location of Belmans Beveiligingen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belmans Beveiligingen BVBA, Nijlen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belmans Beveiligingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belmans Beveiligingen BVBA, Nijlen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belmans Beveiligingen BVBA, employees, financial statistics.