B.F.C.

Contactgegevens B.F.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.F.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.F.C.

Regio (region): Fosses-la-Ville, België

Adres (address): Rue du Bon Dieu de Pitié 1A,5070, België

Telefoon (phone): 071 74 49 04 071 74 49 04

Fax (fax): 071 74 49 05 071 74 49 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.F.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.F.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.F.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.F.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.F.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.F.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.F.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.F.C.
Products information B.F.C.

BTW identificatienummer (tax): BE08175170898
Ondernemingsnummer: 8681365966
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in B.F.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.F.C.
(Get full report from official database of BE for B.F.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.F.C.
Addition kinds of activities for B.F.C.

261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper

Werken bij B.F.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.F.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.F.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.F.C.. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

 • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

 • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

  Regio: ETIKHOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van B.F.C. in sociale netwerken
Look for responds of B.F.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.F.C.. Laat een reactie achter voor B.F.C.. B.F.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.F.C.. Leave a respond for B.F.C.. B.F.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.F.C. op de google maps. Adres en contacten B.F.C.
Location of B.F.C. on the google maps. Address and contacts of B.F.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.F.C. B.F.C.: Fiscaal Bureau Maes II BVBA | J.M. Location SPRL | A.B.B.M. SA | DERASUN BVBA | Fremersdorff & Fils S.P.R.L.

Other related companies as B.F.C.: Fiscaal Bureau Maes II BVBA | J.M. Location SPRL | A.B.B.M. SA | DERASUN BVBA | Fremersdorff & Fils S.P.R.L.

B.F.C. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Fosses-la-Ville, België. De volledige naam van het bedrijf is B.F.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175170898. Het bedrijf B.F.C. bevindt zich op het adres: Rue du Bon Dieu de Pitié 1A,5070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in B.F.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.F.C. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.F.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.F.C., openstaande posities, locatie van B.F.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.F.C. is a company, that was registered 2018 in Fosses-la-Ville region, Belgium. Full name of company is B.F.C., company assigned to the tax number BE08175170898. The company B.F.C. is located at the address: Rue du Bon Dieu de Pitié 1A,5070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in B.F.C. were not found.
The main activity of B.F.C. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.F.C. is not available. You also can look at reviews of B.F.C., open positions, location of B.F.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.F.C., Fosses-la-Ville: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.F.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.F.C., Fosses-la-Ville: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.F.C., employees, financial statistics.