AKOR-CACI SECURITY

Contactgegevens AKOR-CACI SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKOR-CACI SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKOR-CACI SECURITY

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 1068A,1080, België

Telefoon (phone): 02 521 05 84; 02 522 18 92 02 521 05 84; 02 522 18 92

Fax (fax): 02 522 19 75 02 522 19 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKOR-CACI SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKOR-CACI SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKOR-CACI SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKOR-CACI SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKOR-CACI SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKOR-CACI SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKOR-CACI SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKOR-CACI SECURITY
Products information AKOR-CACI SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE01339752197
Ondernemingsnummer: 2515014648
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AKOR-CACI SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKOR-CACI SECURITY
(Get full report from official database of BE for AKOR-CACI SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKOR-CACI SECURITY
Addition kinds of activities for AKOR-CACI SECURITY

9221. Politiebescherming | Police protection
9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry

Werken bij AKOR-CACI SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKOR-CACI SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKOR-CACI SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKOR-CACI SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

Zoek naar antwoorden van AKOR-CACI SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of AKOR-CACI SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKOR-CACI SECURITY. Laat een reactie achter voor AKOR-CACI SECURITY. AKOR-CACI SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKOR-CACI SECURITY. Leave a respond for AKOR-CACI SECURITY. AKOR-CACI SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKOR-CACI SECURITY op de google maps. Adres en contacten AKOR-CACI SECURITY
Location of AKOR-CACI SECURITY on the google maps. Address and contacts of AKOR-CACI SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come AKOR-CACI SECURITY AKOR-CACI SECURITY: Innovation & Venture Management | Baeyens Doetal | BIPA LTD | C.M.A./C.G.M. Belgium N.V. | CEPS: Confédération Européenne des Producteurs de

Other related companies as AKOR-CACI SECURITY: Innovation & Venture Management | Baeyens Doetal | BIPA LTD | C.M.A./C.G.M. Belgium N.V. | CEPS: Confédération Européenne des Producteurs de

AKOR-CACI SECURITY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AKOR-CACI SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339752197. Het bedrijf AKOR-CACI SECURITY bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AKOR-CACI SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AKOR-CACI SECURITY is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKOR-CACI SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKOR-CACI SECURITY, openstaande posities, locatie van AKOR-CACI SECURITY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AKOR-CACI SECURITY is a company, that was registered 1994 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is AKOR-CACI SECURITY, company assigned to the tax number BE01339752197. The company AKOR-CACI SECURITY is located at the address: Ninoofsesteenweg 1068A,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AKOR-CACI SECURITY were not found.
The main activity of AKOR-CACI SECURITY is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AKOR-CACI SECURITY is not available. You also can look at reviews of AKOR-CACI SECURITY, open positions, location of AKOR-CACI SECURITY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKOR-CACI SECURITY, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKOR-CACI SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKOR-CACI SECURITY, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKOR-CACI SECURITY, employees, financial statistics.