De Locht Y

Contactgegevens De Locht Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Locht Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Locht Y

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Woudlaan 8 Bus 11,1050, België

Telefoon (phone): 02 660 38 89; 0475 24 17 23 02 660 38 89; 0475 24 17 23

Fax (fax): +32 (10) 386-31-98 +32 (10) 386-31-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Locht Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Locht Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Locht Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Locht Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Locht Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Locht Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Locht Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Locht Y
Products information De Locht Y

BTW identificatienummer (tax): BE06254486083
Ondernemingsnummer: 6293762207
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Locht Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Locht Y
(Get full report from official database of BE for De Locht Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Locht Y
Addition kinds of activities for De Locht Y

23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij De Locht Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Locht Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Locht Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Locht Y. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van De Locht Y in sociale netwerken
Look for responds of De Locht Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Locht Y. Laat een reactie achter voor De Locht Y. De Locht Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Locht Y. Leave a respond for De Locht Y. De Locht Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Locht Y op de google maps. Adres en contacten De Locht Y
Location of De Locht Y on the google maps. Address and contacts of De Locht Y

Andere gerelateerde bedrijven als come De Locht Y De Locht Y: Adelin BVBA | Drukkerij Jansen BVBA | S.D. Pneus SPRL | HUIS VAN DIJCK NV | Galen Dynamics bvba

Other related companies as De Locht Y: Adelin BVBA | Drukkerij Jansen BVBA | S.D. Pneus SPRL | HUIS VAN DIJCK NV | Galen Dynamics bvba

De Locht Y is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is De Locht Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06254486083. Het bedrijf De Locht Y bevindt zich op het adres: Woudlaan 8 Bus 11,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Locht Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Locht Y is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Locht Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Locht Y, openstaande posities, locatie van De Locht Y op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Locht Y is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is De Locht Y, company assigned to the tax number BE06254486083. The company De Locht Y is located at the address: Woudlaan 8 Bus 11,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Locht Y were not found.
The main activity of De Locht Y is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Locht Y is not available. You also can look at reviews of De Locht Y, open positions, location of De Locht Y on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Locht Y, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Locht Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Locht Y, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Locht Y, employees, financial statistics.