SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA

Contactgegevens SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koestraat 24,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 44 11 09 225 44 11

Fax (fax): 09 225 44 11 09 225 44 11

E-Mail: pvan_den_berghe@sao_paulo.isabel.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA
Products information SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04372528076
Ondernemingsnummer: 6622253417
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA
(Get full report from official database of BE for SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA
Addition kinds of activities for SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA

9721. Internationale zaken | International affairs
28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats

Werken bij SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Laat een reactie achter voor SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. Leave a respond for SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA. SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA op de google maps. Adres en contacten SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA
Location of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA on the google maps. Address and contacts of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: Alfadak BVBA | Meerschaut Jo | E.G.P.M. Moncousin Pierre SPRL | Kern Selection | ASSIMMO-PYLYSER I

Other related companies as SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA: Alfadak BVBA | Meerschaut Jo | E.G.P.M. Moncousin Pierre SPRL | Kern Selection | ASSIMMO-PYLYSER I

SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04372528076. Het bedrijf SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA bevindt zich op het adres: Koestraat 24,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, openstaande posities, locatie van SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie pvan_den_berghe@sao_paulo.isabel.be

SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is a company, that was registered 1998 in Gent region, Belgium. Full name of company is SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, company assigned to the tax number BE04372528076. The company SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is located at the address: Koestraat 24,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA were not found.
The main activity of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA is not available. You also can look at reviews of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, open positions, location of SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA on the map. For more information, write us to email pvan_den_berghe@sao_paulo.isabel.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SÃO PAULO KOFFIEBRANDERIJ BVBA, employees, financial statistics.