Ambalah Music

Contactgegevens Ambalah Music: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambalah Music: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambalah Music

Regio (region): Gembloux, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 71,5030, België

Telefoon (phone): 081 63 48 15; 0475 20 66 10; 081 62 51 06 081 63 48 15; 0475 20 66 10; 081 62 51 06

Fax (fax): 081 62 51 07 081 62 51 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambalah Music: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambalah Music"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambalah Music"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambalah Music, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambalah Music. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambalah Music, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambalah Music. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambalah Music
Products information Ambalah Music

BTW identificatienummer (tax): BE05685394287
Ondernemingsnummer: 2252990722
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ambalah Music zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambalah Music
(Get full report from official database of BE for Ambalah Music)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambalah Music
Addition kinds of activities for Ambalah Music

275200. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
59990303. vlaggen | Flags
59991807. Hoge stoelen | High chairs
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair

Werken bij Ambalah Music: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambalah Music: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambalah Music. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambalah Music. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Werfreserve

    FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van Ambalah Music in sociale netwerken
Look for responds of Ambalah Music in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambalah Music. Laat een reactie achter voor Ambalah Music. Ambalah Music bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambalah Music. Leave a respond for Ambalah Music. Ambalah Music on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambalah Music op de google maps. Adres en contacten Ambalah Music
Location of Ambalah Music on the google maps. Address and contacts of Ambalah Music

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambalah Music Ambalah Music: Van Minnebruggen R | MEUBELEN RYSSEN | CWS NV | D'Aqua | Champagne Georges Etablissementen NV

Other related companies as Ambalah Music: Van Minnebruggen R | MEUBELEN RYSSEN | CWS NV | D'Aqua | Champagne Georges Etablissementen NV

Ambalah Music is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gembloux, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambalah Music, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05685394287. Het bedrijf Ambalah Music bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 71,5030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 738,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ambalah Music zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambalah Music is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambalah Music is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambalah Music, openstaande posities, locatie van Ambalah Music op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ambalah Music is a company, that was registered 1988 in Gembloux region, Belgium. Full name of company is Ambalah Music, company assigned to the tax number BE05685394287. The company Ambalah Music is located at the address: Chaussée de Charleroi 71,5030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 738,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ambalah Music were not found.
The main activity of Ambalah Music is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambalah Music is not available. You also can look at reviews of Ambalah Music, open positions, location of Ambalah Music on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambalah Music, Gembloux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambalah Music, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambalah Music, Gembloux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambalah Music, employees, financial statistics.