C.T.F. 2000 NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • C.T.F. 2000 NV
Private companiesFood Stores • C.T.F. 2000 NV

Contactgegevens C.T.F. 2000 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.F. 2000 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.F. 2000 NV

Regio (region): Zele, België

Adres (address): Baaikensstraat 11,9240, België

Telefoon (phone): 052 45 85 40 052 45 85 40

Fax (fax): 052 45 85 45 052 45 85 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.F. 2000 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.F. 2000 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.F. 2000 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.F. 2000 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.F. 2000 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.F. 2000 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.F. 2000 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.F. 2000 NV
Products information C.T.F. 2000 NV

BTW identificatienummer (tax): BE02937164306
Ondernemingsnummer: 9166137695
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.T.F. 2000 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.F. 2000 NV
(Get full report from official database of BE for C.T.F. 2000 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.F. 2000 NV
Addition kinds of activities for C.T.F. 2000 NV

13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
22620300. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
29929902. Refining van smeermiddelen en vetten, oa | Re-refining lubricating oils and greases, nec
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij C.T.F. 2000 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.F. 2000 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.F. 2000 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.F. 2000 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van C.T.F. 2000 NV in sociale netwerken
Look for responds of C.T.F. 2000 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.F. 2000 NV. Laat een reactie achter voor C.T.F. 2000 NV. C.T.F. 2000 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.F. 2000 NV. Leave a respond for C.T.F. 2000 NV. C.T.F. 2000 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.F. 2000 NV op de google maps. Adres en contacten C.T.F. 2000 NV
Location of C.T.F. 2000 NV on the google maps. Address and contacts of C.T.F. 2000 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.F. 2000 NV C.T.F. 2000 NV: BRITISH AUTO CENTER (JAGUAR) NV | Renkin M-C | MBSJ all alarmsystems | ULTIME ATOME | private

Other related companies as C.T.F. 2000 NV: BRITISH AUTO CENTER (JAGUAR) NV | Renkin M-C | MBSJ all alarmsystems | ULTIME ATOME | private

C.T.F. 2000 NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Zele, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.F. 2000 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02937164306. Het bedrijf C.T.F. 2000 NV bevindt zich op het adres: Baaikensstraat 11,9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.T.F. 2000 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.T.F. 2000 NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.F. 2000 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.F. 2000 NV, openstaande posities, locatie van C.T.F. 2000 NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.T.F. 2000 NV is a company, that was registered 2001 in Zele region, Belgium. Full name of company is C.T.F. 2000 NV, company assigned to the tax number BE02937164306. The company C.T.F. 2000 NV is located at the address: Baaikensstraat 11,9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.T.F. 2000 NV were not found.
The main activity of C.T.F. 2000 NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.F. 2000 NV is not available. You also can look at reviews of C.T.F. 2000 NV, open positions, location of C.T.F. 2000 NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.F. 2000 NV, Zele: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.F. 2000 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.F. 2000 NV, Zele: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.F. 2000 NV, employees, financial statistics.