Belgozim NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Belgozim NV
Private companiesFood Stores • Belgozim NV

Contactgegevens Belgozim NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgozim NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgozim NV

Regio (region): 7B, België

Adres (address): Industriepark ,e Bruwaan, België

Telefoon (phone): 9700 9700

Fax (fax): Oudenaarde Oudenaarde

E-Mail: 055 31 26 64

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgozim NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgozim NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgozim NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgozim NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgozim NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgozim NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgozim NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgozim NV
Products information Belgozim NV

BTW identificatienummer (tax): BE04727111816
Ondernemingsnummer: 8193023681
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Belgozim NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgozim NV
(Get full report from official database of BE for Belgozim NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgozim NV
Addition kinds of activities for Belgozim NV

367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
31110305. Embossing van leer | Embossing of leather

Werken bij Belgozim NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgozim NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgozim NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgozim NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Belgozim NV in sociale netwerken
Look for responds of Belgozim NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgozim NV. Laat een reactie achter voor Belgozim NV. Belgozim NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgozim NV. Leave a respond for Belgozim NV. Belgozim NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgozim NV op de google maps. Adres en contacten Belgozim NV
Location of Belgozim NV on the google maps. Address and contacts of Belgozim NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgozim NV Belgozim NV: SOCOBEMA SA | Kids Industry | Douwe Egberts Coffee Systems | Coignau Zakenkantoor CVBA | Verpoorten N.V.

Other related companies as Belgozim NV: SOCOBEMA SA | Kids Industry | Douwe Egberts Coffee Systems | Coignau Zakenkantoor CVBA | Verpoorten N.V.

Belgozim NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio 7B, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgozim NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04727111816. Het bedrijf Belgozim NV bevindt zich op het adres: Industriepark ,e Bruwaan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Belgozim NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgozim NV is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgozim NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgozim NV, openstaande posities, locatie van Belgozim NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 055 31 26 64

Belgozim NV is a company, that was registered 2004 in 7B region, Belgium. Full name of company is Belgozim NV, company assigned to the tax number BE04727111816. The company Belgozim NV is located at the address: Industriepark ,e Bruwaan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Belgozim NV were not found.
The main activity of Belgozim NV is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgozim NV is not available. You also can look at reviews of Belgozim NV, open positions, location of Belgozim NV on the map. For more information, write us to email 055 31 26 64

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgozim NV, 7B: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgozim NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgozim NV, 7B: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgozim NV, employees, financial statistics.