NEW DIFFUSION

Particuliere bedrijvenWatervervoer • NEW DIFFUSION

Contactgegevens NEW DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW DIFFUSION

Regio (region): BRUGGE, België

Adres (address): MONNIKENWERVE 71,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 23 86; 02 242 23 33 050 31 23 86; 02 242 23 33

Fax (fax): 050 31 24 06; 02 242 28 88 050 31 24 06; 02 242 28 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW DIFFUSION
Products information NEW DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE09676452636
Ondernemingsnummer: 9420196533
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in NEW DIFFUSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for NEW DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW DIFFUSION
Addition kinds of activities for NEW DIFFUSION

6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus

Werken bij NEW DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van NEW DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of NEW DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW DIFFUSION. Laat een reactie achter voor NEW DIFFUSION. NEW DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW DIFFUSION. Leave a respond for NEW DIFFUSION. NEW DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten NEW DIFFUSION
Location of NEW DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of NEW DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW DIFFUSION NEW DIFFUSION: Ismotec NV | St-Bernardus VZW | ALPRO | Aristo Music | EURELECTRIC

Other related companies as NEW DIFFUSION: Ismotec NV | St-Bernardus VZW | ALPRO | Aristo Music | EURELECTRIC

NEW DIFFUSION is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio BRUGGE, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09676452636. Het bedrijf NEW DIFFUSION bevindt zich op het adres: MONNIKENWERVE 71,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NEW DIFFUSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW DIFFUSION is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW DIFFUSION, openstaande posities, locatie van NEW DIFFUSION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEW DIFFUSION is a company, that was registered 2010 in BRUGGE region, Belgium. Full name of company is NEW DIFFUSION, company assigned to the tax number BE09676452636. The company NEW DIFFUSION is located at the address: MONNIKENWERVE 71,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NEW DIFFUSION were not found.
The main activity of NEW DIFFUSION is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of NEW DIFFUSION, open positions, location of NEW DIFFUSION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW DIFFUSION, BRUGGE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW DIFFUSION, BRUGGE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW DIFFUSION, employees, financial statistics.