lal.services.pub

Contactgegevens lal.services.pub: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data lal.services.pub: address, phone, fax, email, website, opening hours

lal.services.pub

Regio (region): Remicourt, België

Adres (address): Avenue Maurice Delmotte 30,4350, België

Telefoon (phone): 0477 62 22 97 0477 62 22 97

Fax (fax): +32 (67) 706-55-24 +32 (67) 706-55-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) lal.services.pub: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "lal.services.pub"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "lal.services.pub"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van lal.services.pub, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen lal.services.pub. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of lal.services.pub, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees lal.services.pub. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti lal.services.pub
Products information lal.services.pub

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in lal.services.pub zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor lal.services.pub
(Get full report from official database of BE for lal.services.pub)

Aanvulling soorten activiteiten voor lal.services.pub
Addition kinds of activities for lal.services.pub

22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
50310103. Zijde, hout | Siding, wood
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij lal.services.pub: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in lal.services.pub: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor lal.services.pub. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for lal.services.pub. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van lal.services.pub in sociale netwerken
Look for responds of lal.services.pub in social networks

Lees alle opmerkingen voor lal.services.pub. Laat een reactie achter voor lal.services.pub. lal.services.pub bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for lal.services.pub. Leave a respond for lal.services.pub. lal.services.pub on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie lal.services.pub op de google maps. Adres en contacten lal.services.pub
Location of lal.services.pub on the google maps. Address and contacts of lal.services.pub

Andere gerelateerde bedrijven als come lal.services.pub lal.services.pub: Friends and Music | Gorlier SPRL | NUYENS LUC | SANDER GARDENS | Galva Power Group N.V. Div. Galva Noord

Other related companies as lal.services.pub: Friends and Music | Gorlier SPRL | NUYENS LUC | SANDER GARDENS | Galva Power Group N.V. Div. Galva Noord

lal.services.pub is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Remicourt, België. De volledige naam van het bedrijf is lal.services.pub, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf lal.services.pub bevindt zich op het adres: Avenue Maurice Delmotte 30,4350. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in lal.services.pub zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van lal.services.pub is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van lal.services.pub is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van lal.services.pub, openstaande posities, locatie van lal.services.pub op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

lal.services.pub is a company, that was registered 1999 in Remicourt region, Belgium. Full name of company is lal.services.pub, company assigned to the tax number BE05362670898. The company lal.services.pub is located at the address: Avenue Maurice Delmotte 30,4350. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in lal.services.pub were not found.
The main activity of lal.services.pub is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of lal.services.pub is not available. You also can look at reviews of lal.services.pub, open positions, location of lal.services.pub on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over lal.services.pub, Remicourt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf lal.services.pub, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about lal.services.pub, Remicourt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company lal.services.pub, employees, financial statistics.