Creatone T-Shirts SA

Contactgegevens Creatone T-Shirts SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creatone T-Shirts SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creatone T-Shirts SA

Regio (region): Montigny-le-Tilleul, België

Adres (address): Rue de Gozée 202,6110, België

Telefoon (phone): 071 56 13 10 071 56 13 10

Fax (fax): 071 56 12 16 071 56 12 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creatone T-Shirts SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creatone T-Shirts SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creatone T-Shirts SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creatone T-Shirts SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creatone T-Shirts SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creatone T-Shirts SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creatone T-Shirts SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creatone T-Shirts SA
Products information Creatone T-Shirts SA

BTW identificatienummer (tax): BE07867004394
Ondernemingsnummer: 5259674072
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Creatone T-Shirts SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creatone T-Shirts SA
(Get full report from official database of BE for Creatone T-Shirts SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creatone T-Shirts SA
Addition kinds of activities for Creatone T-Shirts SA

07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
07519902. Melkproeven | Milk testing services
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
57220208. Stofzuigers | Vacuum cleaners
60999911. Reisbewijsuitreiking | Travelers' checks issuance
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses

Werken bij Creatone T-Shirts SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creatone T-Shirts SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creatone T-Shirts SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creatone T-Shirts SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

Zoek naar antwoorden van Creatone T-Shirts SA in sociale netwerken
Look for responds of Creatone T-Shirts SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creatone T-Shirts SA. Laat een reactie achter voor Creatone T-Shirts SA. Creatone T-Shirts SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creatone T-Shirts SA. Leave a respond for Creatone T-Shirts SA. Creatone T-Shirts SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creatone T-Shirts SA op de google maps. Adres en contacten Creatone T-Shirts SA
Location of Creatone T-Shirts SA on the google maps. Address and contacts of Creatone T-Shirts SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Creatone T-Shirts SA Creatone T-Shirts SA: MARIMAN PIET-MIELE | Troc Land | Video Sud | Boutique Alexia | mathyro nv

Other related companies as Creatone T-Shirts SA: MARIMAN PIET-MIELE | Troc Land | Video Sud | Boutique Alexia | mathyro nv

Creatone T-Shirts SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Montigny-le-Tilleul, België. De volledige naam van het bedrijf is Creatone T-Shirts SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867004394. Het bedrijf Creatone T-Shirts SA bevindt zich op het adres: Rue de Gozée 202,6110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Creatone T-Shirts SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creatone T-Shirts SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creatone T-Shirts SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creatone T-Shirts SA, openstaande posities, locatie van Creatone T-Shirts SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Creatone T-Shirts SA is a company, that was registered 2005 in Montigny-le-Tilleul region, Belgium. Full name of company is Creatone T-Shirts SA, company assigned to the tax number BE07867004394. The company Creatone T-Shirts SA is located at the address: Rue de Gozée 202,6110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Creatone T-Shirts SA were not found.
The main activity of Creatone T-Shirts SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Creatone T-Shirts SA is not available. You also can look at reviews of Creatone T-Shirts SA, open positions, location of Creatone T-Shirts SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creatone T-Shirts SA, Montigny-le-Tilleul: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creatone T-Shirts SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creatone T-Shirts SA, Montigny-le-Tilleul: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creatone T-Shirts SA, employees, financial statistics.