Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)

Contactgegevens Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Blücherlaan 185,1180, België

Telefoon (phone): 02 375 64 19 02 375 64 19

Fax (fax): 02 375 96 48 02 375 96 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)
Products information Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)

BTW identificatienummer (tax): BE02618560791
Ondernemingsnummer: 6799682617
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)
(Get full report from official database of BE for Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)
Addition kinds of activities for Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
51990408. Zijden garens | Silk yarns
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) in sociale netwerken
Look for responds of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Laat een reactie achter voor Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Leave a respond for Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska). Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) op de google maps. Adres en contacten Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)
Location of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) on the google maps. Address and contacts of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): Slotboom Marco M M | GARAGE WILLEMS | Vandecasteele Marc N.V. | Villa des Raisin | de Streel

Other related companies as Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska): Slotboom Marco M M | GARAGE WILLEMS | Vandecasteele Marc N.V. | Villa des Raisin | de Streel

Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02618560791. Het bedrijf Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) bevindt zich op het adres: Blücherlaan 185,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), openstaande posities, locatie van Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is a company, that was registered 2005 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), company assigned to the tax number BE02618560791. The company Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is located at the address: Blücherlaan 185,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) were not found.
The main activity of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) is not available. You also can look at reviews of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), open positions, location of Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska), employees, financial statistics.