ANTWERP EMBROIDERY SERVICE

Contactgegevens ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP EMBROIDERY SERVICE

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Lakborslei 146,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 36 10 03 326 36 10

Fax (fax): 03 326 42 84 03 326 42 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP EMBROIDERY SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP EMBROIDERY SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP EMBROIDERY SERVICE
Products information ANTWERP EMBROIDERY SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02070617675
Ondernemingsnummer: 8199615478
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANTWERP EMBROIDERY SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP EMBROIDERY SERVICE
(Get full report from official database of BE for ANTWERP EMBROIDERY SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP EMBROIDERY SERVICE
Addition kinds of activities for ANTWERP EMBROIDERY SERVICE

13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
23390302. Badpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Bathing suits: women's, misses', and juniors'
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
26210702. Omslagpapier | Cover paper
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
51990102. Kunstartikelen | Art goods
75320100. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services

Werken bij ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Laat een reactie achter voor ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. ANTWERP EMBROIDERY SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. Leave a respond for ANTWERP EMBROIDERY SERVICE. ANTWERP EMBROIDERY SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP EMBROIDERY SERVICE op de google maps. Adres en contacten ANTWERP EMBROIDERY SERVICE
Location of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE on the google maps. Address and contacts of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP EMBROIDERY SERVICE ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: SDT Informatics | AC.TEC Ameloot ALTO | IN.ZO | Isoldak B.V.B.A. | BLUELINE COMPUTERS

Other related companies as ANTWERP EMBROIDERY SERVICE: SDT Informatics | AC.TEC Ameloot ALTO | IN.ZO | Isoldak B.V.B.A. | BLUELINE COMPUTERS

ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02070617675. Het bedrijf ANTWERP EMBROIDERY SERVICE bevindt zich op het adres: Lakborslei 146,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANTWERP EMBROIDERY SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, openstaande posities, locatie van ANTWERP EMBROIDERY SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is a company, that was registered 2005 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, company assigned to the tax number BE02070617675. The company ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is located at the address: Lakborslei 146,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANTWERP EMBROIDERY SERVICE were not found.
The main activity of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE is not available. You also can look at reviews of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, open positions, location of ANTWERP EMBROIDERY SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP EMBROIDERY SERVICE, employees, financial statistics.