American Transflock SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • American Transflock SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • American Transflock SPRL

Contactgegevens American Transflock SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data American Transflock SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

American Transflock SPRL

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Rivage-en-Pot 17,4031, België

Telefoon (phone): 04 342 16 83 04 342 16 83

Fax (fax): 04 342 16 83; 04 342 04 19 04 342 16 83; 04 342 04 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) American Transflock SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "American Transflock SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "American Transflock SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van American Transflock SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen American Transflock SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of American Transflock SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees American Transflock SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti American Transflock SPRL
Products information American Transflock SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07269348144
Ondernemingsnummer: 7896392822
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in American Transflock SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor American Transflock SPRL
(Get full report from official database of BE for American Transflock SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor American Transflock SPRL
Addition kinds of activities for American Transflock SPRL

391401. Zilverwerk | Silverware
20839905. Spruiten, gemaakt in malthouses | Sprouts, made in malthouses
23539908. hoedenzaak | Millinery
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process

Werken bij American Transflock SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in American Transflock SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor American Transflock SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for American Transflock SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van American Transflock SPRL in sociale netwerken
Look for responds of American Transflock SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor American Transflock SPRL. Laat een reactie achter voor American Transflock SPRL. American Transflock SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for American Transflock SPRL. Leave a respond for American Transflock SPRL. American Transflock SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie American Transflock SPRL op de google maps. Adres en contacten American Transflock SPRL
Location of American Transflock SPRL on the google maps. Address and contacts of American Transflock SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come American Transflock SPRL American Transflock SPRL: Automatic Systems SA | Delta Industrial | Algemene Koeltechniek Van Thuyne | EU-Japan Centre For Industrial Cooperation | Verenigingsservice vzw

Other related companies as American Transflock SPRL: Automatic Systems SA | Delta Industrial | Algemene Koeltechniek Van Thuyne | EU-Japan Centre For Industrial Cooperation | Verenigingsservice vzw

American Transflock SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is American Transflock SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07269348144. Het bedrijf American Transflock SPRL bevindt zich op het adres: Rivage-en-Pot 17,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in American Transflock SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van American Transflock SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van American Transflock SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van American Transflock SPRL, openstaande posities, locatie van American Transflock SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

American Transflock SPRL is a company, that was registered 2017 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is American Transflock SPRL, company assigned to the tax number BE07269348144. The company American Transflock SPRL is located at the address: Rivage-en-Pot 17,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in American Transflock SPRL were not found.
The main activity of American Transflock SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of American Transflock SPRL is not available. You also can look at reviews of American Transflock SPRL, open positions, location of American Transflock SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over American Transflock SPRL, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf American Transflock SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about American Transflock SPRL, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company American Transflock SPRL, employees, financial statistics.