Expo Display Service Benelux

Contactgegevens Expo Display Service Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Expo Display Service Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Expo Display Service Benelux

Regio (region): APELDOORN, België

Adres (address): JEAN MONNETPARK 31,7336BA, België

Telefoon (phone): +32 (58) 263-28-60 +32 (58) 263-28-60

Fax (fax): 03 385 21 97 03 385 21 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Expo Display Service Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Expo Display Service Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Expo Display Service Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Expo Display Service Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Expo Display Service Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Expo Display Service Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Expo Display Service Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Expo Display Service Benelux
Products information Expo Display Service Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE03663360595
Ondernemingsnummer: 3480712890
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Expo Display Service Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Expo Display Service Benelux
(Get full report from official database of BE for Expo Display Service Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Expo Display Service Benelux
Addition kinds of activities for Expo Display Service Benelux

14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij Expo Display Service Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Expo Display Service Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Expo Display Service Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Expo Display Service Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van Expo Display Service Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Expo Display Service Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Expo Display Service Benelux. Laat een reactie achter voor Expo Display Service Benelux. Expo Display Service Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Expo Display Service Benelux. Leave a respond for Expo Display Service Benelux. Expo Display Service Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Expo Display Service Benelux op de google maps. Adres en contacten Expo Display Service Benelux
Location of Expo Display Service Benelux on the google maps. Address and contacts of Expo Display Service Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Expo Display Service Benelux Expo Display Service Benelux: Bauwens Antoine BVBA | Deltaplan BVBA | PLAN-O-MAT BVBA | Royal Automobile Club of Belgium | Vaneykveld, Michael

Other related companies as Expo Display Service Benelux: Bauwens Antoine BVBA | Deltaplan BVBA | PLAN-O-MAT BVBA | Royal Automobile Club of Belgium | Vaneykveld, Michael

Expo Display Service Benelux is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio APELDOORN, België. De volledige naam van het bedrijf is Expo Display Service Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663360595. Het bedrijf Expo Display Service Benelux bevindt zich op het adres: JEAN MONNETPARK 31,7336BA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Expo Display Service Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Expo Display Service Benelux is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Expo Display Service Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Expo Display Service Benelux, openstaande posities, locatie van Expo Display Service Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Expo Display Service Benelux is a company, that was registered 1986 in APELDOORN region, Belgium. Full name of company is Expo Display Service Benelux, company assigned to the tax number BE03663360595. The company Expo Display Service Benelux is located at the address: JEAN MONNETPARK 31,7336BA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Expo Display Service Benelux were not found.
The main activity of Expo Display Service Benelux is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Expo Display Service Benelux is not available. You also can look at reviews of Expo Display Service Benelux, open positions, location of Expo Display Service Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Expo Display Service Benelux, APELDOORN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Expo Display Service Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Expo Display Service Benelux, APELDOORN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Expo Display Service Benelux, employees, financial statistics.