Cem. B Montage SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Cem. B Montage SPRL
Private companiesTransportation by Air • Cem. B Montage SPRL

Contactgegevens Cem. B Montage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cem. B Montage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cem. B Montage SPRL

Regio (region): Flémalle (Awirs), België

Adres (address): Rue de la Reine 79,4400, België

Telefoon (phone): 04 275 48 19; 0475 86 00 04 04 275 48 19; 0475 86 00 04

Fax (fax): 04 275 48 24 04 275 48 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cem. B Montage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cem. B Montage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cem. B Montage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cem. B Montage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cem. B Montage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cem. B Montage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cem. B Montage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cem. B Montage SPRL
Products information Cem. B Montage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09282318115
Ondernemingsnummer: 9479797363
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cem. B Montage SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cem. B Montage SPRL
(Get full report from official database of BE for Cem. B Montage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cem. B Montage SPRL
Addition kinds of activities for Cem. B Montage SPRL

262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
28160302. Bot zwart | Bone black
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
50329901. Aggregaat | Aggregate

Werken bij Cem. B Montage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cem. B Montage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cem. B Montage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cem. B Montage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Cem. B Montage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cem. B Montage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cem. B Montage SPRL. Laat een reactie achter voor Cem. B Montage SPRL. Cem. B Montage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cem. B Montage SPRL. Leave a respond for Cem. B Montage SPRL. Cem. B Montage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cem. B Montage SPRL op de google maps. Adres en contacten Cem. B Montage SPRL
Location of Cem. B Montage SPRL on the google maps. Address and contacts of Cem. B Montage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cem. B Montage SPRL Cem. B Montage SPRL: Bagelec SPRL | Lemmens Cablerie-Corderie | Paradigma | Trailer Service Lecluyse | Herve Sagaert

Other related companies as Cem. B Montage SPRL: Bagelec SPRL | Lemmens Cablerie-Corderie | Paradigma | Trailer Service Lecluyse | Herve Sagaert

Cem. B Montage SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Flémalle (Awirs), België. De volledige naam van het bedrijf is Cem. B Montage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09282318115. Het bedrijf Cem. B Montage SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Reine 79,4400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cem. B Montage SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cem. B Montage SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cem. B Montage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cem. B Montage SPRL, openstaande posities, locatie van Cem. B Montage SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cem. B Montage SPRL is a company, that was registered 2000 in Flémalle (Awirs) region, Belgium. Full name of company is Cem. B Montage SPRL, company assigned to the tax number BE09282318115. The company Cem. B Montage SPRL is located at the address: Rue de la Reine 79,4400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cem. B Montage SPRL were not found.
The main activity of Cem. B Montage SPRL is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cem. B Montage SPRL is not available. You also can look at reviews of Cem. B Montage SPRL, open positions, location of Cem. B Montage SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cem. B Montage SPRL, Flémalle (Awirs): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cem. B Montage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cem. B Montage SPRL, Flémalle (Awirs): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cem. B Montage SPRL, employees, financial statistics.