B.S.A. Creatie BVBA

Contactgegevens B.S.A. Creatie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.A. Creatie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.A. Creatie BVBA

Regio (region): Meise (Wolvertem), België

Adres (address): Blakebergen 15,1861, België

Telefoon (phone): 052 37 65 13 052 37 65 13

Fax (fax): 052 37 65 14 052 37 65 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.A. Creatie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.A. Creatie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.A. Creatie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.A. Creatie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.A. Creatie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.A. Creatie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.A. Creatie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.A. Creatie BVBA
Products information B.S.A. Creatie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03961090087
Ondernemingsnummer: 7957641601
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 569,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B.S.A. Creatie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.A. Creatie BVBA
(Get full report from official database of BE for B.S.A. Creatie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.A. Creatie BVBA
Addition kinds of activities for B.S.A. Creatie BVBA

22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment

Werken bij B.S.A. Creatie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.A. Creatie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.A. Creatie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.A. Creatie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

Zoek naar antwoorden van B.S.A. Creatie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B.S.A. Creatie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.A. Creatie BVBA. Laat een reactie achter voor B.S.A. Creatie BVBA. B.S.A. Creatie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.A. Creatie BVBA. Leave a respond for B.S.A. Creatie BVBA. B.S.A. Creatie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.A. Creatie BVBA op de google maps. Adres en contacten B.S.A. Creatie BVBA
Location of B.S.A. Creatie BVBA on the google maps. Address and contacts of B.S.A. Creatie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.A. Creatie BVBA B.S.A. Creatie BVBA: Bastin & Associés COMM.S | New Moto SPRL | E-Logic | Otten J | Ecograins SPRL

Other related companies as B.S.A. Creatie BVBA: Bastin & Associés COMM.S | New Moto SPRL | E-Logic | Otten J | Ecograins SPRL

B.S.A. Creatie BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Meise (Wolvertem), België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.A. Creatie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03961090087. Het bedrijf B.S.A. Creatie BVBA bevindt zich op het adres: Blakebergen 15,1861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 569,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B.S.A. Creatie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.S.A. Creatie BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.A. Creatie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.A. Creatie BVBA, openstaande posities, locatie van B.S.A. Creatie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.S.A. Creatie BVBA is a company, that was registered 2016 in Meise (Wolvertem) region, Belgium. Full name of company is B.S.A. Creatie BVBA, company assigned to the tax number BE03961090087. The company B.S.A. Creatie BVBA is located at the address: Blakebergen 15,1861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 569,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B.S.A. Creatie BVBA were not found.
The main activity of B.S.A. Creatie BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.A. Creatie BVBA is not available. You also can look at reviews of B.S.A. Creatie BVBA, open positions, location of B.S.A. Creatie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.A. Creatie BVBA, Meise (Wolvertem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.A. Creatie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.A. Creatie BVBA, Meise (Wolvertem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.A. Creatie BVBA, employees, financial statistics.