ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ANC Ets CARRE-SWINNEN SA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

Contactgegevens ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Saint-Léonard 113,4000, België

Telefoon (phone): 04 227 80 06 04 227 80 06

Fax (fax): 04 227 84 07 04 227 84 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANC Ets CARRE-SWINNEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANC Ets CARRE-SWINNEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANC Ets CARRE-SWINNEN SA
Products information ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE09116424560
Ondernemingsnummer: 2568298339
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANC Ets CARRE-SWINNEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANC Ets CARRE-SWINNEN SA
(Get full report from official database of BE for ANC Ets CARRE-SWINNEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANC Ets CARRE-SWINNEN SA
Addition kinds of activities for ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
47290000. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement

Werken bij ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA in sociale netwerken
Look for responds of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Laat een reactie achter voor ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. ANC Ets CARRE-SWINNEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. Leave a respond for ANC Ets CARRE-SWINNEN SA. ANC Ets CARRE-SWINNEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANC Ets CARRE-SWINNEN SA op de google maps. Adres en contacten ANC Ets CARRE-SWINNEN SA
Location of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA on the google maps. Address and contacts of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANC Ets CARRE-SWINNEN SA ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: Serbat SA | Electro Technics | HOBLO NV | JEAN DESALDELER | Michel SONVEAUX

Other related companies as ANC Ets CARRE-SWINNEN SA: Serbat SA | Electro Technics | HOBLO NV | JEAN DESALDELER | Michel SONVEAUX

ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116424560. Het bedrijf ANC Ets CARRE-SWINNEN SA bevindt zich op het adres: Rue Saint-Léonard 113,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANC Ets CARRE-SWINNEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, openstaande posities, locatie van ANC Ets CARRE-SWINNEN SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is a company, that was registered 1996 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, company assigned to the tax number BE09116424560. The company ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is located at the address: Rue Saint-Léonard 113,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANC Ets CARRE-SWINNEN SA were not found.
The main activity of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA is not available. You also can look at reviews of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, open positions, location of ANC Ets CARRE-SWINNEN SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANC Ets CARRE-SWINNEN SA, employees, financial statistics.