AGENCE D.SIGNE SPRL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • AGENCE D.SIGNE SPRL

Contactgegevens AGENCE D.SIGNE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE D.SIGNE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE D.SIGNE SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Keienveldstraat 11,1050, België

Telefoon (phone): 02 512 09 07 02 512 09 07

Fax (fax): 02 512 10 97 02 512 10 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE D.SIGNE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE D.SIGNE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE D.SIGNE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE D.SIGNE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE D.SIGNE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE D.SIGNE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE D.SIGNE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE D.SIGNE SPRL
Products information AGENCE D.SIGNE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08372100830
Ondernemingsnummer: 4875976562
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENCE D.SIGNE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE D.SIGNE SPRL
(Get full report from official database of BE for AGENCE D.SIGNE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE D.SIGNE SPRL
Addition kinds of activities for AGENCE D.SIGNE SPRL

284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing

Werken bij AGENCE D.SIGNE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE D.SIGNE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE D.SIGNE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE D.SIGNE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van AGENCE D.SIGNE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE D.SIGNE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE D.SIGNE SPRL. Laat een reactie achter voor AGENCE D.SIGNE SPRL. AGENCE D.SIGNE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE D.SIGNE SPRL. Leave a respond for AGENCE D.SIGNE SPRL. AGENCE D.SIGNE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE D.SIGNE SPRL op de google maps. Adres en contacten AGENCE D.SIGNE SPRL
Location of AGENCE D.SIGNE SPRL on the google maps. Address and contacts of AGENCE D.SIGNE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE D.SIGNE SPRL AGENCE D.SIGNE SPRL: FUNERAILLES ABELOOS SPRL | Fabory Centre Brugge | Maes | Buratio-Graphoprint | ESCHO - VOISIN Jean-Claude

Other related companies as AGENCE D.SIGNE SPRL: FUNERAILLES ABELOOS SPRL | Fabory Centre Brugge | Maes | Buratio-Graphoprint | ESCHO - VOISIN Jean-Claude

AGENCE D.SIGNE SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE D.SIGNE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08372100830. Het bedrijf AGENCE D.SIGNE SPRL bevindt zich op het adres: Keienveldstraat 11,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENCE D.SIGNE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE D.SIGNE SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE D.SIGNE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE D.SIGNE SPRL, openstaande posities, locatie van AGENCE D.SIGNE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE D.SIGNE SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is AGENCE D.SIGNE SPRL, company assigned to the tax number BE08372100830. The company AGENCE D.SIGNE SPRL is located at the address: Keienveldstraat 11,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENCE D.SIGNE SPRL were not found.
The main activity of AGENCE D.SIGNE SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE D.SIGNE SPRL is not available. You also can look at reviews of AGENCE D.SIGNE SPRL, open positions, location of AGENCE D.SIGNE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE D.SIGNE SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE D.SIGNE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE D.SIGNE SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE D.SIGNE SPRL, employees, financial statistics.