C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA
Private companiesSocial Services • C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

Contactgegevens C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Lodewijk De Raetlaan 55,8870, België

Telefoon (phone): 051 21 03 84 051 21 03 84

Fax (fax): 051 24 03 37 051 24 03 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA
Products information C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05579925537
Ondernemingsnummer: 9600646972
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA
(Get full report from official database of BE for C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA
Addition kinds of activities for C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
79991604. Trail guide | Trail guide
82999903. Baton instructie | Baton instruction

Werken bij C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Laat een reactie achter voor C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. Leave a respond for C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA. C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA op de google maps. Adres en contacten C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA
Location of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA on the google maps. Address and contacts of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: AXIMA CONTRACTING SA | Alcrefin BVBA | GDM Precisiemechaniek NV | Charles Haerens N.V. | Espace Technology

Other related companies as C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA: AXIMA CONTRACTING SA | Alcrefin BVBA | GDM Precisiemechaniek NV | Charles Haerens N.V. | Espace Technology

C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579925537. Het bedrijf C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetlaan 55,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, openstaande posities, locatie van C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is a company, that was registered 1988 in Izegem region, Belgium. Full name of company is C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, company assigned to the tax number BE05579925537. The company C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is located at the address: Lodewijk De Raetlaan 55,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA were not found.
The main activity of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA is not available. You also can look at reviews of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, open positions, location of C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C G S TENTEN CHAPITEAUX BVBA, employees, financial statistics.