Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers
Private companiesPrimary Metal Industries • Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

Contactgegevens Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

Regio (region): Beernem, België

Adres (address): Sint-Jorisstraat 85C,8730, België

Telefoon (phone): 0475 70 24 53 0475 70 24 53

Fax (fax): +32 (60) 578-14-94 +32 (60) 578-14-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers
Products information Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

BTW identificatienummer (tax): BE06702728271
Ondernemingsnummer: 8816223144
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers
(Get full report from official database of BE for Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers
Addition kinds of activities for Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
33390201. Gouden raffinage (primaire) | Gold refining (primary)
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines

Werken bij Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

Zoek naar antwoorden van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers in sociale netwerken
Look for responds of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Laat een reactie achter voor Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Leave a respond for Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers. Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers op de google maps. Adres en contacten Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers
Location of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers on the google maps. Address and contacts of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers

Andere gerelateerde bedrijven als come Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: Herman Jean-Paul SA | ETS VERANNEMAN SPRL | COMES SPRL | ROLLUIKEN STUBBE BVBA | Qualpro BVBA

Other related companies as Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers: Herman Jean-Paul SA | ETS VERANNEMAN SPRL | COMES SPRL | ROLLUIKEN STUBBE BVBA | Qualpro BVBA

Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Beernem, België. De volledige naam van het bedrijf is Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06702728271. Het bedrijf Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers bevindt zich op het adres: Sint-Jorisstraat 85C,8730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, openstaande posities, locatie van Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is a company, that was registered 2013 in Beernem region, Belgium. Full name of company is Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, company assigned to the tax number BE06702728271. The company Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is located at the address: Sint-Jorisstraat 85C,8730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers were not found.
The main activity of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers is not available. You also can look at reviews of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, open positions, location of Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, Beernem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, Beernem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aanbouwtenten Steven & Paul Vissers, employees, financial statistics.