GRUNDIG-ANYS

Contactgegevens GRUNDIG-ANYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRUNDIG-ANYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRUNDIG-ANYS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 106,2018, België

Telefoon (phone): 03 216 32 11; 03 237 61 41 03 216 32 11; 03 237 61 41

Fax (fax): 03 238 79 04 03 238 79 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRUNDIG-ANYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRUNDIG-ANYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRUNDIG-ANYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRUNDIG-ANYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRUNDIG-ANYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRUNDIG-ANYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRUNDIG-ANYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRUNDIG-ANYS
Products information GRUNDIG-ANYS

BTW identificatienummer (tax): BE07808227539
Ondernemingsnummer: 9307586669
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GRUNDIG-ANYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRUNDIG-ANYS
(Get full report from official database of BE for GRUNDIG-ANYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRUNDIG-ANYS
Addition kinds of activities for GRUNDIG-ANYS

22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance
89990701. Geologische consultant | Geological consultant

Werken bij GRUNDIG-ANYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRUNDIG-ANYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRUNDIG-ANYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRUNDIG-ANYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van GRUNDIG-ANYS in sociale netwerken
Look for responds of GRUNDIG-ANYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRUNDIG-ANYS. Laat een reactie achter voor GRUNDIG-ANYS. GRUNDIG-ANYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRUNDIG-ANYS. Leave a respond for GRUNDIG-ANYS. GRUNDIG-ANYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRUNDIG-ANYS op de google maps. Adres en contacten GRUNDIG-ANYS
Location of GRUNDIG-ANYS on the google maps. Address and contacts of GRUNDIG-ANYS

Andere gerelateerde bedrijven als come GRUNDIG-ANYS GRUNDIG-ANYS: A.V.D. SPRL | GONTIER A | De Papieren Korf BVBA | Janssens J BVBA | Medestime S.A

Other related companies as GRUNDIG-ANYS: A.V.D. SPRL | GONTIER A | De Papieren Korf BVBA | Janssens J BVBA | Medestime S.A

GRUNDIG-ANYS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is GRUNDIG-ANYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07808227539. Het bedrijf GRUNDIG-ANYS bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 106,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GRUNDIG-ANYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRUNDIG-ANYS is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRUNDIG-ANYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRUNDIG-ANYS, openstaande posities, locatie van GRUNDIG-ANYS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRUNDIG-ANYS is a company, that was registered 1998 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is GRUNDIG-ANYS, company assigned to the tax number BE07808227539. The company GRUNDIG-ANYS is located at the address: Mechelsesteenweg 106,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GRUNDIG-ANYS were not found.
The main activity of GRUNDIG-ANYS is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRUNDIG-ANYS is not available. You also can look at reviews of GRUNDIG-ANYS, open positions, location of GRUNDIG-ANYS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRUNDIG-ANYS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRUNDIG-ANYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRUNDIG-ANYS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRUNDIG-ANYS, employees, financial statistics.