TUYTTENS ROESELARE NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • TUYTTENS ROESELARE NV
Private companiesTransportation by Air • TUYTTENS ROESELARE NV

Contactgegevens TUYTTENS ROESELARE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUYTTENS ROESELARE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUYTTENS ROESELARE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Noordstraat 54,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 82 28 051 22 82 28

Fax (fax): 051 22 23 86 051 22 23 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUYTTENS ROESELARE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUYTTENS ROESELARE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUYTTENS ROESELARE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUYTTENS ROESELARE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUYTTENS ROESELARE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUYTTENS ROESELARE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUYTTENS ROESELARE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUYTTENS ROESELARE NV
Products information TUYTTENS ROESELARE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09015625000
Ondernemingsnummer: 3285980224
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TUYTTENS ROESELARE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUYTTENS ROESELARE NV
(Get full report from official database of BE for TUYTTENS ROESELARE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUYTTENS ROESELARE NV
Addition kinds of activities for TUYTTENS ROESELARE NV

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
34990300. Metalen ladders | Metal ladders
44910204. Waterfront terminal operatie | Waterfront terminal operation
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij TUYTTENS ROESELARE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUYTTENS ROESELARE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUYTTENS ROESELARE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUYTTENS ROESELARE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

Zoek naar antwoorden van TUYTTENS ROESELARE NV in sociale netwerken
Look for responds of TUYTTENS ROESELARE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUYTTENS ROESELARE NV. Laat een reactie achter voor TUYTTENS ROESELARE NV. TUYTTENS ROESELARE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUYTTENS ROESELARE NV. Leave a respond for TUYTTENS ROESELARE NV. TUYTTENS ROESELARE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUYTTENS ROESELARE NV op de google maps. Adres en contacten TUYTTENS ROESELARE NV
Location of TUYTTENS ROESELARE NV on the google maps. Address and contacts of TUYTTENS ROESELARE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TUYTTENS ROESELARE NV TUYTTENS ROESELARE NV: BASTIN PHOTO SA | Soud'Ans SPRL | Transport Management Plan N.V. | HUSTINX-DISCUS | Inventive Engineering BVBA

Other related companies as TUYTTENS ROESELARE NV: BASTIN PHOTO SA | Soud'Ans SPRL | Transport Management Plan N.V. | HUSTINX-DISCUS | Inventive Engineering BVBA

TUYTTENS ROESELARE NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is TUYTTENS ROESELARE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015625000. Het bedrijf TUYTTENS ROESELARE NV bevindt zich op het adres: Noordstraat 54,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TUYTTENS ROESELARE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUYTTENS ROESELARE NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUYTTENS ROESELARE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUYTTENS ROESELARE NV, openstaande posities, locatie van TUYTTENS ROESELARE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TUYTTENS ROESELARE NV is a company, that was registered 1988 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is TUYTTENS ROESELARE NV, company assigned to the tax number BE09015625000. The company TUYTTENS ROESELARE NV is located at the address: Noordstraat 54,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TUYTTENS ROESELARE NV were not found.
The main activity of TUYTTENS ROESELARE NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUYTTENS ROESELARE NV is not available. You also can look at reviews of TUYTTENS ROESELARE NV, open positions, location of TUYTTENS ROESELARE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUYTTENS ROESELARE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUYTTENS ROESELARE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUYTTENS ROESELARE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUYTTENS ROESELARE NV, employees, financial statistics.