RADIO-SERVICE SPRL

Contactgegevens RADIO-SERVICE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO-SERVICE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO-SERVICE SPRL

Regio (region): Seraing, België

Adres (address): Rue de la Banque 21,4100, België

Telefoon (phone): 04 337 30 36; 04 337 91 40 04 337 30 36; 04 337 91 40

Fax (fax): 04 338 26 05 04 338 26 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO-SERVICE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO-SERVICE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO-SERVICE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO-SERVICE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO-SERVICE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO-SERVICE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO-SERVICE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO-SERVICE SPRL
Products information RADIO-SERVICE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06590667724
Ondernemingsnummer: 5935607910
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in RADIO-SERVICE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO-SERVICE SPRL
(Get full report from official database of BE for RADIO-SERVICE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO-SERVICE SPRL
Addition kinds of activities for RADIO-SERVICE SPRL

399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
26310406. Leatherboard | Leatherboard
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij RADIO-SERVICE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO-SERVICE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO-SERVICE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO-SERVICE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van RADIO-SERVICE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RADIO-SERVICE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO-SERVICE SPRL. Laat een reactie achter voor RADIO-SERVICE SPRL. RADIO-SERVICE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO-SERVICE SPRL. Leave a respond for RADIO-SERVICE SPRL. RADIO-SERVICE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO-SERVICE SPRL op de google maps. Adres en contacten RADIO-SERVICE SPRL
Location of RADIO-SERVICE SPRL on the google maps. Address and contacts of RADIO-SERVICE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO-SERVICE SPRL RADIO-SERVICE SPRL: Comp | ACT bvba | Allshare Belux NV | Chemotex bvba | JACK OPTIC

Other related companies as RADIO-SERVICE SPRL: Comp | ACT bvba | Allshare Belux NV | Chemotex bvba | JACK OPTIC

RADIO-SERVICE SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Seraing, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO-SERVICE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590667724. Het bedrijf RADIO-SERVICE SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Banque 21,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in RADIO-SERVICE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO-SERVICE SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO-SERVICE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO-SERVICE SPRL, openstaande posities, locatie van RADIO-SERVICE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RADIO-SERVICE SPRL is a company, that was registered 1990 in Seraing region, Belgium. Full name of company is RADIO-SERVICE SPRL, company assigned to the tax number BE06590667724. The company RADIO-SERVICE SPRL is located at the address: Rue de la Banque 21,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in RADIO-SERVICE SPRL were not found.
The main activity of RADIO-SERVICE SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO-SERVICE SPRL is not available. You also can look at reviews of RADIO-SERVICE SPRL, open positions, location of RADIO-SERVICE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO-SERVICE SPRL, Seraing: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO-SERVICE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO-SERVICE SPRL, Seraing: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO-SERVICE SPRL, employees, financial statistics.