Electro Vernackt

Contactgegevens Electro Vernackt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Vernackt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Vernackt

Regio (region): Zulte (Olsene), België

Adres (address): Centrumstraat 119,9870, België

Telefoon (phone): 09 388 50 55 09 388 50 55

Fax (fax): 09 388 50 55; 09 388 36 89 09 388 50 55; 09 388 36 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Vernackt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Vernackt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Vernackt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Vernackt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Vernackt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Vernackt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Vernackt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Vernackt
Products information Electro Vernackt

BTW identificatienummer (tax): BE02170867919
Ondernemingsnummer: 1379577636
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Electro Vernackt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Vernackt
(Get full report from official database of BE for Electro Vernackt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Vernackt
Addition kinds of activities for Electro Vernackt

336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
342500. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
75349905. Vulcaniserende banden en buizen | Vulcanizing tires and tubes
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion

Werken bij Electro Vernackt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Vernackt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Vernackt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Vernackt. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Electro Vernackt in sociale netwerken
Look for responds of Electro Vernackt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Vernackt. Laat een reactie achter voor Electro Vernackt. Electro Vernackt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Vernackt. Leave a respond for Electro Vernackt. Electro Vernackt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Vernackt op de google maps. Adres en contacten Electro Vernackt
Location of Electro Vernackt on the google maps. Address and contacts of Electro Vernackt

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Vernackt Electro Vernackt: M J B Coach BVBA | Dallemagne E SPRL | Euro-Cablage | Polti Products SA | ATELIER DE RESTAURATION BOLSSENS

Other related companies as Electro Vernackt: M J B Coach BVBA | Dallemagne E SPRL | Euro-Cablage | Polti Products SA | ATELIER DE RESTAURATION BOLSSENS

Electro Vernackt is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zulte (Olsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Vernackt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170867919. Het bedrijf Electro Vernackt bevindt zich op het adres: Centrumstraat 119,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Electro Vernackt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electro Vernackt is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Vernackt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Vernackt, openstaande posities, locatie van Electro Vernackt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Vernackt is a company, that was registered 2014 in Zulte (Olsene) region, Belgium. Full name of company is Electro Vernackt, company assigned to the tax number BE02170867919. The company Electro Vernackt is located at the address: Centrumstraat 119,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Electro Vernackt were not found.
The main activity of Electro Vernackt is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Vernackt is not available. You also can look at reviews of Electro Vernackt, open positions, location of Electro Vernackt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Vernackt, Zulte (Olsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Vernackt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Vernackt, Zulte (Olsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Vernackt, employees, financial statistics.