EL.G.B. GENT ELEKTRO

Contactgegevens EL.G.B. GENT ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EL.G.B. GENT ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

EL.G.B. GENT ELEKTRO

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sleepstraat 79,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 57 54 09 225 57 54

Fax (fax): 09 225 28 21 09 225 28 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EL.G.B. GENT ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EL.G.B. GENT ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EL.G.B. GENT ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EL.G.B. GENT ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EL.G.B. GENT ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EL.G.B. GENT ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EL.G.B. GENT ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EL.G.B. GENT ELEKTRO
Products information EL.G.B. GENT ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE09630584716
Ondernemingsnummer: 8373474121
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EL.G.B. GENT ELEKTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EL.G.B. GENT ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for EL.G.B. GENT ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor EL.G.B. GENT ELEKTRO
Addition kinds of activities for EL.G.B. GENT ELEKTRO

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij EL.G.B. GENT ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EL.G.B. GENT ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EL.G.B. GENT ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EL.G.B. GENT ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van EL.G.B. GENT ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of EL.G.B. GENT ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor EL.G.B. GENT ELEKTRO. Laat een reactie achter voor EL.G.B. GENT ELEKTRO. EL.G.B. GENT ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EL.G.B. GENT ELEKTRO. Leave a respond for EL.G.B. GENT ELEKTRO. EL.G.B. GENT ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EL.G.B. GENT ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten EL.G.B. GENT ELEKTRO
Location of EL.G.B. GENT ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of EL.G.B. GENT ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come EL.G.B. GENT ELEKTRO EL.G.B. GENT ELEKTRO: CONTAINER TRAILER REPAIR | bip | BUSICOM | Immo B.I.B. NV | 12GO2NET

Other related companies as EL.G.B. GENT ELEKTRO: CONTAINER TRAILER REPAIR | bip | BUSICOM | Immo B.I.B. NV | 12GO2NET

EL.G.B. GENT ELEKTRO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is EL.G.B. GENT ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630584716. Het bedrijf EL.G.B. GENT ELEKTRO bevindt zich op het adres: Sleepstraat 79,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EL.G.B. GENT ELEKTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EL.G.B. GENT ELEKTRO is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EL.G.B. GENT ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EL.G.B. GENT ELEKTRO, openstaande posities, locatie van EL.G.B. GENT ELEKTRO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EL.G.B. GENT ELEKTRO is a company, that was registered 2016 in Gent region, Belgium. Full name of company is EL.G.B. GENT ELEKTRO, company assigned to the tax number BE09630584716. The company EL.G.B. GENT ELEKTRO is located at the address: Sleepstraat 79,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EL.G.B. GENT ELEKTRO were not found.
The main activity of EL.G.B. GENT ELEKTRO is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EL.G.B. GENT ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of EL.G.B. GENT ELEKTRO, open positions, location of EL.G.B. GENT ELEKTRO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EL.G.B. GENT ELEKTRO, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EL.G.B. GENT ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EL.G.B. GENT ELEKTRO, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EL.G.B. GENT ELEKTRO, employees, financial statistics.