DESCHAMPS ALAIN

Contactgegevens DESCHAMPS ALAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCHAMPS ALAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCHAMPS ALAIN

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Jan Frans Willemsplein 9,9900, België

Telefoon (phone): 09 377 42 40 09 377 42 40

Fax (fax): 09 377 97 84 09 377 97 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCHAMPS ALAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCHAMPS ALAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCHAMPS ALAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCHAMPS ALAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCHAMPS ALAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCHAMPS ALAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCHAMPS ALAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCHAMPS ALAIN
Products information DESCHAMPS ALAIN

BTW identificatienummer (tax): BE06512664794
Ondernemingsnummer: 3401062011
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DESCHAMPS ALAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCHAMPS ALAIN
(Get full report from official database of BE for DESCHAMPS ALAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCHAMPS ALAIN
Addition kinds of activities for DESCHAMPS ALAIN

354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
33310000. Primaire koper | Primary copper
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij DESCHAMPS ALAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCHAMPS ALAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCHAMPS ALAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCHAMPS ALAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Klinisch psycholoog (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK DEBLOCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    gesprekstherapie Individuele therapie en/of relatietherapie Contact leggen met doorverwijzers of het hulpverlenersnetwerk rond de cliënt Eventueel ontwikkelen van psycho-educatiesessies en/of trainingen

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van DESCHAMPS ALAIN in sociale netwerken
Look for responds of DESCHAMPS ALAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCHAMPS ALAIN. Laat een reactie achter voor DESCHAMPS ALAIN. DESCHAMPS ALAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCHAMPS ALAIN. Leave a respond for DESCHAMPS ALAIN. DESCHAMPS ALAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCHAMPS ALAIN op de google maps. Adres en contacten DESCHAMPS ALAIN
Location of DESCHAMPS ALAIN on the google maps. Address and contacts of DESCHAMPS ALAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCHAMPS ALAIN DESCHAMPS ALAIN: Formar Electronics SA | Allard Kaligraffic NV | Computer Checkpoint NV | Peiniger Services | Van Leeuwen Buizen Belgie N.V.

Other related companies as DESCHAMPS ALAIN: Formar Electronics SA | Allard Kaligraffic NV | Computer Checkpoint NV | Peiniger Services | Van Leeuwen Buizen Belgie N.V.

DESCHAMPS ALAIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCHAMPS ALAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06512664794. Het bedrijf DESCHAMPS ALAIN bevindt zich op het adres: Jan Frans Willemsplein 9,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DESCHAMPS ALAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCHAMPS ALAIN is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCHAMPS ALAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCHAMPS ALAIN, openstaande posities, locatie van DESCHAMPS ALAIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESCHAMPS ALAIN is a company, that was registered 2014 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is DESCHAMPS ALAIN, company assigned to the tax number BE06512664794. The company DESCHAMPS ALAIN is located at the address: Jan Frans Willemsplein 9,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DESCHAMPS ALAIN were not found.
The main activity of DESCHAMPS ALAIN is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCHAMPS ALAIN is not available. You also can look at reviews of DESCHAMPS ALAIN, open positions, location of DESCHAMPS ALAIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCHAMPS ALAIN, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCHAMPS ALAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCHAMPS ALAIN, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCHAMPS ALAIN, employees, financial statistics.