DB Hi-Fi Vidéo SPRL

Contactgegevens DB Hi-Fi Vidéo SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DB Hi-Fi Vidéo SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DB Hi-Fi Vidéo SPRL

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Rue de Namur 71,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 46 19 010 22 46 19

Fax (fax): 010 24 18 45 010 24 18 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DB Hi-Fi Vidéo SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DB Hi-Fi Vidéo SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DB Hi-Fi Vidéo SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DB Hi-Fi Vidéo SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DB Hi-Fi Vidéo SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DB Hi-Fi Vidéo SPRL
Products information DB Hi-Fi Vidéo SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05267913818
Ondernemingsnummer: 8462463378
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DB Hi-Fi Vidéo SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DB Hi-Fi Vidéo SPRL
(Get full report from official database of BE for DB Hi-Fi Vidéo SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DB Hi-Fi Vidéo SPRL
Addition kinds of activities for DB Hi-Fi Vidéo SPRL

631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij DB Hi-Fi Vidéo SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DB Hi-Fi Vidéo SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van DB Hi-Fi Vidéo SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DB Hi-Fi Vidéo SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Laat een reactie achter voor DB Hi-Fi Vidéo SPRL. DB Hi-Fi Vidéo SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DB Hi-Fi Vidéo SPRL. Leave a respond for DB Hi-Fi Vidéo SPRL. DB Hi-Fi Vidéo SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DB Hi-Fi Vidéo SPRL op de google maps. Adres en contacten DB Hi-Fi Vidéo SPRL
Location of DB Hi-Fi Vidéo SPRL on the google maps. Address and contacts of DB Hi-Fi Vidéo SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DB Hi-Fi Vidéo SPRL DB Hi-Fi Vidéo SPRL: ATELIER DUMON NV | ALTER EGO DECOR | Stedelijke Peutertuin | Boudolf B.V.B.A. | Fort van Breendonk

Other related companies as DB Hi-Fi Vidéo SPRL: ATELIER DUMON NV | ALTER EGO DECOR | Stedelijke Peutertuin | Boudolf B.V.B.A. | Fort van Breendonk

DB Hi-Fi Vidéo SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is DB Hi-Fi Vidéo SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05267913818. Het bedrijf DB Hi-Fi Vidéo SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Namur 71,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DB Hi-Fi Vidéo SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DB Hi-Fi Vidéo SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DB Hi-Fi Vidéo SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DB Hi-Fi Vidéo SPRL, openstaande posities, locatie van DB Hi-Fi Vidéo SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DB Hi-Fi Vidéo SPRL is a company, that was registered 2016 in Wavre region, Belgium. Full name of company is DB Hi-Fi Vidéo SPRL, company assigned to the tax number BE05267913818. The company DB Hi-Fi Vidéo SPRL is located at the address: Rue de Namur 71,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DB Hi-Fi Vidéo SPRL were not found.
The main activity of DB Hi-Fi Vidéo SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DB Hi-Fi Vidéo SPRL is not available. You also can look at reviews of DB Hi-Fi Vidéo SPRL, open positions, location of DB Hi-Fi Vidéo SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DB Hi-Fi Vidéo SPRL, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DB Hi-Fi Vidéo SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DB Hi-Fi Vidéo SPRL, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DB Hi-Fi Vidéo SPRL, employees, financial statistics.