BROBA

Contactgegevens BROBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROBA

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 53,2640, België

Telefoon (phone): 03 449 06 22 03 449 06 22

Fax (fax): +32 (82) 594-88-13 +32 (82) 594-88-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROBA
Products information BROBA

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BROBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROBA
(Get full report from official database of BE for BROBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROBA
Addition kinds of activities for BROBA

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods

Werken bij BROBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van BROBA in sociale netwerken
Look for responds of BROBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROBA. Laat een reactie achter voor BROBA. BROBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROBA. Leave a respond for BROBA. BROBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROBA op de google maps. Adres en contacten BROBA
Location of BROBA on the google maps. Address and contacts of BROBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BROBA BROBA: Drukkerijen Van Den Hende & Bredero nv | Wybo P Etn | BELPROTECT BVBA | ABC Jardin et Paysage | DLV sprl

Other related companies as BROBA: Drukkerijen Van Den Hende & Bredero nv | Wybo P Etn | BELPROTECT BVBA | ABC Jardin et Paysage | DLV sprl

BROBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is BROBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf BROBA bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 53,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BROBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROBA, openstaande posities, locatie van BROBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BROBA is a company, that was registered 2012 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is BROBA, company assigned to the tax number BE04237670898. The company BROBA is located at the address: Liersesteenweg 53,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BROBA were not found.
The main activity of BROBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BROBA is not available. You also can look at reviews of BROBA, open positions, location of BROBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROBA, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROBA, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROBA, employees, financial statistics.