BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Contactgegevens BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Prins de Lignelaan 24,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 98 49 02 374 98 49

Fax (fax): +32 (60) 296-24-20 +32 (60) 296-24-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Products information BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

BTW identificatienummer (tax): BE07532745361
Ondernemingsnummer: 4476074218
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
(Get full report from official database of BE for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Addition kinds of activities for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
431100. Ons. | U.s. postal service
17999903. Awning installatie | Awning installation
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
32970302. Gunning mixes, nonclay | Gunning mixes, nonclay
35470101. Billet molens | Billet mills
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

Zoek naar antwoorden van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE in sociale netwerken
Look for responds of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Laat een reactie achter voor BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. Leave a respond for BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE. BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE op de google maps. Adres en contacten BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE
Location of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on the google maps. Address and contacts of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: Brurent Machines de Chantier | Peeters BVBA | Be-Con BVBA | R T I SA | Gaspard J

Other related companies as BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE: Brurent Machines de Chantier | Peeters BVBA | Be-Con BVBA | R T I SA | Gaspard J

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07532745361. Het bedrijf BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE bevindt zich op het adres: Prins de Lignelaan 24,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, openstaande posities, locatie van BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is a company, that was registered 2000 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, company assigned to the tax number BE07532745361. The company BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is located at the address: Prins de Lignelaan 24,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE were not found.
The main activity of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE is not available. You also can look at reviews of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, open positions, location of BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANG OLUFSEN CENTER TELE PRINCE, employees, financial statistics.