ACTION SHOP CORNELIS NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ACTION SHOP CORNELIS NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ACTION SHOP CORNELIS NV

Contactgegevens ACTION SHOP CORNELIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION SHOP CORNELIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION SHOP CORNELIS NV

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 414,9040, België

Telefoon (phone): 09 228 39 81 09 228 39 81

Fax (fax): 09 228 46 03 09 228 46 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION SHOP CORNELIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION SHOP CORNELIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION SHOP CORNELIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION SHOP CORNELIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION SHOP CORNELIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION SHOP CORNELIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION SHOP CORNELIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION SHOP CORNELIS NV
Products information ACTION SHOP CORNELIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07770050048
Ondernemingsnummer: 3693847656
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACTION SHOP CORNELIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION SHOP CORNELIS NV
(Get full report from official database of BE for ACTION SHOP CORNELIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION SHOP CORNELIS NV
Addition kinds of activities for ACTION SHOP CORNELIS NV

14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
22810205. Nylon garen, spinnen van nietje | Nylon yarn, spinning of staple
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
57149901. gordijnen | Curtains

Werken bij ACTION SHOP CORNELIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION SHOP CORNELIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION SHOP CORNELIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION SHOP CORNELIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ACTION SHOP CORNELIS NV in sociale netwerken
Look for responds of ACTION SHOP CORNELIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION SHOP CORNELIS NV. Laat een reactie achter voor ACTION SHOP CORNELIS NV. ACTION SHOP CORNELIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION SHOP CORNELIS NV. Leave a respond for ACTION SHOP CORNELIS NV. ACTION SHOP CORNELIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION SHOP CORNELIS NV op de google maps. Adres en contacten ACTION SHOP CORNELIS NV
Location of ACTION SHOP CORNELIS NV on the google maps. Address and contacts of ACTION SHOP CORNELIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION SHOP CORNELIS NV ACTION SHOP CORNELIS NV: Dutry Power NV | Escarmelle-A Mergaux | Parkhotel Lokeren | Van Den Eynde BVBA | La Maison Rivet Lozano

Other related companies as ACTION SHOP CORNELIS NV: Dutry Power NV | Escarmelle-A Mergaux | Parkhotel Lokeren | Van Den Eynde BVBA | La Maison Rivet Lozano

ACTION SHOP CORNELIS NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION SHOP CORNELIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07770050048. Het bedrijf ACTION SHOP CORNELIS NV bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 414,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACTION SHOP CORNELIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION SHOP CORNELIS NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION SHOP CORNELIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION SHOP CORNELIS NV, openstaande posities, locatie van ACTION SHOP CORNELIS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION SHOP CORNELIS NV is a company, that was registered 1991 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is ACTION SHOP CORNELIS NV, company assigned to the tax number BE07770050048. The company ACTION SHOP CORNELIS NV is located at the address: Antwerpsesteenweg 414,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACTION SHOP CORNELIS NV were not found.
The main activity of ACTION SHOP CORNELIS NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION SHOP CORNELIS NV is not available. You also can look at reviews of ACTION SHOP CORNELIS NV, open positions, location of ACTION SHOP CORNELIS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION SHOP CORNELIS NV, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION SHOP CORNELIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION SHOP CORNELIS NV, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION SHOP CORNELIS NV, employees, financial statistics.