Concentra Uitgeversmaatschappij NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Concentra Uitgeversmaatschappij NV
Private companiesUnited States Postal Service • Concentra Uitgeversmaatschappij NV

Contactgegevens Concentra Uitgeversmaatschappij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Concentra Uitgeversmaatschappij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Concentra Uitgeversmaatschappij NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Herkenrodesingel 10,3500, België

Telefoon (phone): 011 87 81 11 011 87 81 11

Fax (fax): 011 87 82 04 011 87 82 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Concentra Uitgeversmaatschappij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Concentra Uitgeversmaatschappij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Concentra Uitgeversmaatschappij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Concentra Uitgeversmaatschappij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Concentra Uitgeversmaatschappij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Concentra Uitgeversmaatschappij NV
Products information Concentra Uitgeversmaatschappij NV

BTW identificatienummer (tax): BE07255615234
Ondernemingsnummer: 8337493896
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Concentra Uitgeversmaatschappij NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Concentra Uitgeversmaatschappij NV
(Get full report from official database of BE for Concentra Uitgeversmaatschappij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Concentra Uitgeversmaatschappij NV
Addition kinds of activities for Concentra Uitgeversmaatschappij NV

501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
76940101. Coil winding service | Coil winding service
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij Concentra Uitgeversmaatschappij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Concentra Uitgeversmaatschappij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

Zoek naar antwoorden van Concentra Uitgeversmaatschappij NV in sociale netwerken
Look for responds of Concentra Uitgeversmaatschappij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Laat een reactie achter voor Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Concentra Uitgeversmaatschappij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Leave a respond for Concentra Uitgeversmaatschappij NV. Concentra Uitgeversmaatschappij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Concentra Uitgeversmaatschappij NV op de google maps. Adres en contacten Concentra Uitgeversmaatschappij NV
Location of Concentra Uitgeversmaatschappij NV on the google maps. Address and contacts of Concentra Uitgeversmaatschappij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Concentra Uitgeversmaatschappij NV Concentra Uitgeversmaatschappij NV: Pearldoc | AU BON VIVRE | Bittgit BVBA | De Kinder Hardware NV | Tent & Things NV

Other related companies as Concentra Uitgeversmaatschappij NV: Pearldoc | AU BON VIVRE | Bittgit BVBA | De Kinder Hardware NV | Tent & Things NV

Concentra Uitgeversmaatschappij NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Concentra Uitgeversmaatschappij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07255615234. Het bedrijf Concentra Uitgeversmaatschappij NV bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 10,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Concentra Uitgeversmaatschappij NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Concentra Uitgeversmaatschappij NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Concentra Uitgeversmaatschappij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Concentra Uitgeversmaatschappij NV, openstaande posities, locatie van Concentra Uitgeversmaatschappij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Concentra Uitgeversmaatschappij NV is a company, that was registered 2005 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Concentra Uitgeversmaatschappij NV, company assigned to the tax number BE07255615234. The company Concentra Uitgeversmaatschappij NV is located at the address: Herkenrodesingel 10,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Concentra Uitgeversmaatschappij NV were not found.
The main activity of Concentra Uitgeversmaatschappij NV is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Concentra Uitgeversmaatschappij NV is not available. You also can look at reviews of Concentra Uitgeversmaatschappij NV, open positions, location of Concentra Uitgeversmaatschappij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Concentra Uitgeversmaatschappij NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Concentra Uitgeversmaatschappij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Concentra Uitgeversmaatschappij NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Concentra Uitgeversmaatschappij NV, employees, financial statistics.