A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW
Private companiesTransportation Equipment • A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

Contactgegevens A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Adolphe Pégoudlaan 20,9051, België

Telefoon (phone): 09 378 07 78 09 378 07 78

Fax (fax): 09 378 30 77; 09 378 31 00 09 378 30 77; 09 378 31 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW
Products information A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09214477539
Ondernemingsnummer: 7338836669
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW
(Get full report from official database of BE for A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW
Addition kinds of activities for A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

3716. Stacaravans | Motor homes
4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
26319903. Newsboard | Newsboard

Werken bij A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Vacature zelfstandige Psychotherapeut (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde psychotherapeut om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

Zoek naar antwoorden van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW in sociale netwerken
Look for responds of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Laat een reactie achter voor A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. Leave a respond for A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW. A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW op de google maps. Adres en contacten A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW
Location of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW on the google maps. Address and contacts of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: Asfaltwerken Vanherle NV | Devos Luc BVBA | BVL ELECTRO-KOELTECHNIEK | Crystaflam BVBA | Nuyens Glashandel B.V.B.A.

Other related companies as A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW: Asfaltwerken Vanherle NV | Devos Luc BVBA | BVL ELECTRO-KOELTECHNIEK | Crystaflam BVBA | Nuyens Glashandel B.V.B.A.

A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09214477539. Het bedrijf A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW bevindt zich op het adres: Adolphe Pégoudlaan 20,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, openstaande posities, locatie van A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is a company, that was registered 2007 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, company assigned to the tax number BE09214477539. The company A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is located at the address: Adolphe Pégoudlaan 20,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW were not found.
The main activity of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW is not available. You also can look at reviews of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, open positions, location of A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A V S-OOSTVLAAMSE TELEVISIE VZW, employees, financial statistics.