Teleserv nv/IP Globalnet

Contactgegevens Teleserv nv/IP Globalnet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teleserv nv/IP Globalnet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teleserv nv/IP Globalnet

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Slachthuislaan 1,3000, België

Telefoon (phone): 0800 910 91 0800 910 91

Fax (fax): +32 (67) 725-71-67 +32 (67) 725-71-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teleserv nv/IP Globalnet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teleserv nv/IP Globalnet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teleserv nv/IP Globalnet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teleserv nv/IP Globalnet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teleserv nv/IP Globalnet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teleserv nv/IP Globalnet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teleserv nv/IP Globalnet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teleserv nv/IP Globalnet
Products information Teleserv nv/IP Globalnet

BTW identificatienummer (tax): BE09705566406
Ondernemingsnummer: 8845062255
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Teleserv nv/IP Globalnet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teleserv nv/IP Globalnet
(Get full report from official database of BE for Teleserv nv/IP Globalnet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teleserv nv/IP Globalnet
Addition kinds of activities for Teleserv nv/IP Globalnet

17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51490902. Thee | Tea
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij Teleserv nv/IP Globalnet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teleserv nv/IP Globalnet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teleserv nv/IP Globalnet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teleserv nv/IP Globalnet. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

Zoek naar antwoorden van Teleserv nv/IP Globalnet in sociale netwerken
Look for responds of Teleserv nv/IP Globalnet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teleserv nv/IP Globalnet. Laat een reactie achter voor Teleserv nv/IP Globalnet. Teleserv nv/IP Globalnet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teleserv nv/IP Globalnet. Leave a respond for Teleserv nv/IP Globalnet. Teleserv nv/IP Globalnet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teleserv nv/IP Globalnet op de google maps. Adres en contacten Teleserv nv/IP Globalnet
Location of Teleserv nv/IP Globalnet on the google maps. Address and contacts of Teleserv nv/IP Globalnet

Andere gerelateerde bedrijven als come Teleserv nv/IP Globalnet Teleserv nv/IP Globalnet: Detrac BVBA | Verhaeghe-De Meyer NV | Floorlux BVBA | International Music Import bvba | NIEVA,RAMON

Other related companies as Teleserv nv/IP Globalnet: Detrac BVBA | Verhaeghe-De Meyer NV | Floorlux BVBA | International Music Import bvba | NIEVA,RAMON

Teleserv nv/IP Globalnet is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Teleserv nv/IP Globalnet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09705566406. Het bedrijf Teleserv nv/IP Globalnet bevindt zich op het adres: Slachthuislaan 1,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Teleserv nv/IP Globalnet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Teleserv nv/IP Globalnet is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teleserv nv/IP Globalnet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teleserv nv/IP Globalnet, openstaande posities, locatie van Teleserv nv/IP Globalnet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Teleserv nv/IP Globalnet is a company, that was registered 1997 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Teleserv nv/IP Globalnet, company assigned to the tax number BE09705566406. The company Teleserv nv/IP Globalnet is located at the address: Slachthuislaan 1,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Teleserv nv/IP Globalnet were not found.
The main activity of Teleserv nv/IP Globalnet is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Teleserv nv/IP Globalnet is not available. You also can look at reviews of Teleserv nv/IP Globalnet, open positions, location of Teleserv nv/IP Globalnet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teleserv nv/IP Globalnet, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teleserv nv/IP Globalnet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teleserv nv/IP Globalnet, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teleserv nv/IP Globalnet, employees, financial statistics.