Strate & Go SA

Contactgegevens Strate & Go SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Strate & Go SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Strate & Go SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue des Sorbiers 25,1300, België

Telefoon (phone): 010 61 77 04 010 61 77 04

Fax (fax): 010 61 13 14 010 61 13 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Strate & Go SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Strate & Go SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Strate & Go SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Strate & Go SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Strate & Go SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Strate & Go SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Strate & Go SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Strate & Go SA
Products information Strate & Go SA

BTW identificatienummer (tax): BE04848785400
Ondernemingsnummer: 5364868164
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Strate & Go SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Strate & Go SA
(Get full report from official database of BE for Strate & Go SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Strate & Go SA
Addition kinds of activities for Strate & Go SA

349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
411102. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
26210503. Constructie papier | Construction paper
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches

Werken bij Strate & Go SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Strate & Go SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Strate & Go SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Strate & Go SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Strate & Go SA in sociale netwerken
Look for responds of Strate & Go SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Strate & Go SA. Laat een reactie achter voor Strate & Go SA. Strate & Go SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Strate & Go SA. Leave a respond for Strate & Go SA. Strate & Go SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Strate & Go SA op de google maps. Adres en contacten Strate & Go SA
Location of Strate & Go SA on the google maps. Address and contacts of Strate & Go SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Strate & Go SA Strate & Go SA: BECHET MATERIAUX SA | Atlantic | Trans-Immo | Betrabo BVBA | Galerij Louis Artan Gallerie

Other related companies as Strate & Go SA: BECHET MATERIAUX SA | Atlantic | Trans-Immo | Betrabo BVBA | Galerij Louis Artan Gallerie

Strate & Go SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Strate & Go SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04848785400. Het bedrijf Strate & Go SA bevindt zich op het adres: Avenue des Sorbiers 25,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Strate & Go SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Strate & Go SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Strate & Go SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Strate & Go SA, openstaande posities, locatie van Strate & Go SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Strate & Go SA is a company, that was registered 2012 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Strate & Go SA, company assigned to the tax number BE04848785400. The company Strate & Go SA is located at the address: Avenue des Sorbiers 25,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Strate & Go SA were not found.
The main activity of Strate & Go SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Strate & Go SA is not available. You also can look at reviews of Strate & Go SA, open positions, location of Strate & Go SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Strate & Go SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Strate & Go SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Strate & Go SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Strate & Go SA, employees, financial statistics.