BUIKDANSERES SAMYRA

Contactgegevens BUIKDANSERES SAMYRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUIKDANSERES SAMYRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUIKDANSERES SAMYRA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Blekerijstraat 48,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 41 56 09 225 41 56

Fax (fax): +32 (15) 269-16-99 +32 (15) 269-16-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUIKDANSERES SAMYRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUIKDANSERES SAMYRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUIKDANSERES SAMYRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUIKDANSERES SAMYRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUIKDANSERES SAMYRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUIKDANSERES SAMYRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUIKDANSERES SAMYRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUIKDANSERES SAMYRA
Products information BUIKDANSERES SAMYRA

BTW identificatienummer (tax): BE04043762207
Ondernemingsnummer: 3862213134
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUIKDANSERES SAMYRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUIKDANSERES SAMYRA
(Get full report from official database of BE for BUIKDANSERES SAMYRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUIKDANSERES SAMYRA
Addition kinds of activities for BUIKDANSERES SAMYRA

011200. Rijst | Rice
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
20630101. Bietenpulp, gedroogd: van suikerraffinaderij | Beet pulp, dried: from beet sugar refinery
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
34829907. Shot, lead | Shot, lead
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers

Werken bij BUIKDANSERES SAMYRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUIKDANSERES SAMYRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUIKDANSERES SAMYRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUIKDANSERES SAMYRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van BUIKDANSERES SAMYRA in sociale netwerken
Look for responds of BUIKDANSERES SAMYRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUIKDANSERES SAMYRA. Laat een reactie achter voor BUIKDANSERES SAMYRA. BUIKDANSERES SAMYRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUIKDANSERES SAMYRA. Leave a respond for BUIKDANSERES SAMYRA. BUIKDANSERES SAMYRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUIKDANSERES SAMYRA op de google maps. Adres en contacten BUIKDANSERES SAMYRA
Location of BUIKDANSERES SAMYRA on the google maps. Address and contacts of BUIKDANSERES SAMYRA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUIKDANSERES SAMYRA BUIKDANSERES SAMYRA: DUCHENE SA | Bryon NV | Nethouse Luka | insurance & co | BURO CENTER BRUGGE NV

Other related companies as BUIKDANSERES SAMYRA: DUCHENE SA | Bryon NV | Nethouse Luka | insurance & co | BURO CENTER BRUGGE NV

BUIKDANSERES SAMYRA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BUIKDANSERES SAMYRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04043762207. Het bedrijf BUIKDANSERES SAMYRA bevindt zich op het adres: Blekerijstraat 48,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUIKDANSERES SAMYRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUIKDANSERES SAMYRA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUIKDANSERES SAMYRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUIKDANSERES SAMYRA, openstaande posities, locatie van BUIKDANSERES SAMYRA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUIKDANSERES SAMYRA is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is BUIKDANSERES SAMYRA, company assigned to the tax number BE04043762207. The company BUIKDANSERES SAMYRA is located at the address: Blekerijstraat 48,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUIKDANSERES SAMYRA were not found.
The main activity of BUIKDANSERES SAMYRA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUIKDANSERES SAMYRA is not available. You also can look at reviews of BUIKDANSERES SAMYRA, open positions, location of BUIKDANSERES SAMYRA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUIKDANSERES SAMYRA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUIKDANSERES SAMYRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUIKDANSERES SAMYRA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUIKDANSERES SAMYRA, employees, financial statistics.