PANASONIC-JB AUDIO

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • PANASONIC-JB AUDIO
Private companiesInsurance Carriers • PANASONIC-JB AUDIO

Contactgegevens PANASONIC-JB AUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANASONIC-JB AUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANASONIC-JB AUDIO

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): F. Debelderstraat 9,1200, België

Telefoon (phone): 02 762 72 04 02 762 72 04

Fax (fax): 02 771 91 97 02 771 91 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANASONIC-JB AUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANASONIC-JB AUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANASONIC-JB AUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANASONIC-JB AUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANASONIC-JB AUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANASONIC-JB AUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANASONIC-JB AUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANASONIC-JB AUDIO
Products information PANASONIC-JB AUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE09551757812
Ondernemingsnummer: 1185394287
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PANASONIC-JB AUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANASONIC-JB AUDIO
(Get full report from official database of BE for PANASONIC-JB AUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANASONIC-JB AUDIO
Addition kinds of activities for PANASONIC-JB AUDIO

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes

Werken bij PANASONIC-JB AUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANASONIC-JB AUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANASONIC-JB AUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANASONIC-JB AUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

Zoek naar antwoorden van PANASONIC-JB AUDIO in sociale netwerken
Look for responds of PANASONIC-JB AUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANASONIC-JB AUDIO. Laat een reactie achter voor PANASONIC-JB AUDIO. PANASONIC-JB AUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANASONIC-JB AUDIO. Leave a respond for PANASONIC-JB AUDIO. PANASONIC-JB AUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANASONIC-JB AUDIO op de google maps. Adres en contacten PANASONIC-JB AUDIO
Location of PANASONIC-JB AUDIO on the google maps. Address and contacts of PANASONIC-JB AUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come PANASONIC-JB AUDIO PANASONIC-JB AUDIO: Assurances-Plainchamp A | Immo-Center | VAN TITTELBOOM NV | Citybel NV | Institut National d'Assurance Maladie-Invalid

Other related companies as PANASONIC-JB AUDIO: Assurances-Plainchamp A | Immo-Center | VAN TITTELBOOM NV | Citybel NV | Institut National d'Assurance Maladie-Invalid

PANASONIC-JB AUDIO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is PANASONIC-JB AUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551757812. Het bedrijf PANASONIC-JB AUDIO bevindt zich op het adres: F. Debelderstraat 9,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PANASONIC-JB AUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANASONIC-JB AUDIO is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANASONIC-JB AUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANASONIC-JB AUDIO, openstaande posities, locatie van PANASONIC-JB AUDIO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PANASONIC-JB AUDIO is a company, that was registered 2007 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is PANASONIC-JB AUDIO, company assigned to the tax number BE09551757812. The company PANASONIC-JB AUDIO is located at the address: F. Debelderstraat 9,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PANASONIC-JB AUDIO were not found.
The main activity of PANASONIC-JB AUDIO is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PANASONIC-JB AUDIO is not available. You also can look at reviews of PANASONIC-JB AUDIO, open positions, location of PANASONIC-JB AUDIO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANASONIC-JB AUDIO, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANASONIC-JB AUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANASONIC-JB AUDIO, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANASONIC-JB AUDIO, employees, financial statistics.