KANTOORSERVICE 2000 VOF

Contactgegevens KANTOORSERVICE 2000 VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOORSERVICE 2000 VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOORSERVICE 2000 VOF

Regio (region): Dendermonde (Baasrode), België

Adres (address): Kloosterstraat 96,9200, België

Telefoon (phone): 0486 67 03 52 0486 67 03 52

Fax (fax): 052 33 20 62 052 33 20 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOORSERVICE 2000 VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOORSERVICE 2000 VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOORSERVICE 2000 VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOORSERVICE 2000 VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOORSERVICE 2000 VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOORSERVICE 2000 VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOORSERVICE 2000 VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOORSERVICE 2000 VOF
Products information KANTOORSERVICE 2000 VOF

BTW identificatienummer (tax): BE08851104736
Ondernemingsnummer: 7130371093
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KANTOORSERVICE 2000 VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOORSERVICE 2000 VOF
(Get full report from official database of BE for KANTOORSERVICE 2000 VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOORSERVICE 2000 VOF
Addition kinds of activities for KANTOORSERVICE 2000 VOF

27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
50920210. Computerspellen | Video games
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij KANTOORSERVICE 2000 VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOORSERVICE 2000 VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOORSERVICE 2000 VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van KANTOORSERVICE 2000 VOF in sociale netwerken
Look for responds of KANTOORSERVICE 2000 VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. Laat een reactie achter voor KANTOORSERVICE 2000 VOF. KANTOORSERVICE 2000 VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOORSERVICE 2000 VOF. Leave a respond for KANTOORSERVICE 2000 VOF. KANTOORSERVICE 2000 VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOORSERVICE 2000 VOF op de google maps. Adres en contacten KANTOORSERVICE 2000 VOF
Location of KANTOORSERVICE 2000 VOF on the google maps. Address and contacts of KANTOORSERVICE 2000 VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOORSERVICE 2000 VOF KANTOORSERVICE 2000 VOF: VERSWIJVER/MDB NV | Fraver NV | Internationale Transporten Walter Mertens N.V. | HUGUENIN, GILLES | SPI

Other related companies as KANTOORSERVICE 2000 VOF: VERSWIJVER/MDB NV | Fraver NV | Internationale Transporten Walter Mertens N.V. | HUGUENIN, GILLES | SPI

KANTOORSERVICE 2000 VOF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Baasrode), België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOORSERVICE 2000 VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08851104736. Het bedrijf KANTOORSERVICE 2000 VOF bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 96,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KANTOORSERVICE 2000 VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOORSERVICE 2000 VOF is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOORSERVICE 2000 VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOORSERVICE 2000 VOF, openstaande posities, locatie van KANTOORSERVICE 2000 VOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KANTOORSERVICE 2000 VOF is a company, that was registered 2016 in Dendermonde (Baasrode) region, Belgium. Full name of company is KANTOORSERVICE 2000 VOF, company assigned to the tax number BE08851104736. The company KANTOORSERVICE 2000 VOF is located at the address: Kloosterstraat 96,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KANTOORSERVICE 2000 VOF were not found.
The main activity of KANTOORSERVICE 2000 VOF is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOORSERVICE 2000 VOF is not available. You also can look at reviews of KANTOORSERVICE 2000 VOF, open positions, location of KANTOORSERVICE 2000 VOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOORSERVICE 2000 VOF, Dendermonde (Baasrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOORSERVICE 2000 VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOORSERVICE 2000 VOF, Dendermonde (Baasrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOORSERVICE 2000 VOF, employees, financial statistics.