L.P.S. Organisation

Contactgegevens L.P.S. Organisation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.P.S. Organisation: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.P.S. Organisation

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Priester Cuypersstraat 3,1040, België

Telefoon (phone): 02 741 24 11; 02 741 24 20 02 741 24 11; 02 741 24 20

Fax (fax): 02 734 79 10 02 734 79 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.P.S. Organisation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.P.S. Organisation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.P.S. Organisation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.P.S. Organisation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.P.S. Organisation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.P.S. Organisation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.P.S. Organisation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.P.S. Organisation
Products information L.P.S. Organisation

BTW identificatienummer (tax): BE09580322265
Ondernemingsnummer: 3507904052
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in L.P.S. Organisation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.P.S. Organisation
(Get full report from official database of BE for L.P.S. Organisation)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.P.S. Organisation
Addition kinds of activities for L.P.S. Organisation

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
736102. registries | Registries
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
79290108. Musicus | Musician

Werken bij L.P.S. Organisation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.P.S. Organisation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.P.S. Organisation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.P.S. Organisation. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van L.P.S. Organisation in sociale netwerken
Look for responds of L.P.S. Organisation in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.P.S. Organisation. Laat een reactie achter voor L.P.S. Organisation. L.P.S. Organisation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.P.S. Organisation. Leave a respond for L.P.S. Organisation. L.P.S. Organisation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.P.S. Organisation op de google maps. Adres en contacten L.P.S. Organisation
Location of L.P.S. Organisation on the google maps. Address and contacts of L.P.S. Organisation

Andere gerelateerde bedrijven als come L.P.S. Organisation L.P.S. Organisation: Vaillant nv-sa | Dg - Systems | HOLYDIS SA | Penne NV | Creative Consultteam

Other related companies as L.P.S. Organisation: Vaillant nv-sa | Dg - Systems | HOLYDIS SA | Penne NV | Creative Consultteam

L.P.S. Organisation is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is L.P.S. Organisation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580322265. Het bedrijf L.P.S. Organisation bevindt zich op het adres: Priester Cuypersstraat 3,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in L.P.S. Organisation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.P.S. Organisation is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.P.S. Organisation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.P.S. Organisation, openstaande posities, locatie van L.P.S. Organisation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L.P.S. Organisation is a company, that was registered 1995 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is L.P.S. Organisation, company assigned to the tax number BE09580322265. The company L.P.S. Organisation is located at the address: Priester Cuypersstraat 3,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in L.P.S. Organisation were not found.
The main activity of L.P.S. Organisation is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L.P.S. Organisation is not available. You also can look at reviews of L.P.S. Organisation, open positions, location of L.P.S. Organisation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.P.S. Organisation, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.P.S. Organisation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.P.S. Organisation, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.P.S. Organisation, employees, financial statistics.