SPEED WORKS TELECOM SA

Contactgegevens SPEED WORKS TELECOM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEED WORKS TELECOM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEED WORKS TELECOM SA

Regio (region): Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue Moneau 13,6061, België

Telefoon (phone): 071 64 36 76; 0475 58 49 42 071 64 36 76; 0475 58 49 42

Fax (fax): 071 31 01 88 071 31 01 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEED WORKS TELECOM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEED WORKS TELECOM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEED WORKS TELECOM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEED WORKS TELECOM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEED WORKS TELECOM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEED WORKS TELECOM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEED WORKS TELECOM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEED WORKS TELECOM SA
Products information SPEED WORKS TELECOM SA

BTW identificatienummer (tax): BE03451324462
Ondernemingsnummer: 5971313476
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SPEED WORKS TELECOM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEED WORKS TELECOM SA
(Get full report from official database of BE for SPEED WORKS TELECOM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEED WORKS TELECOM SA
Addition kinds of activities for SPEED WORKS TELECOM SA

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
336602. propellers | Propellers
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
57190107. Glaswerk | Glassware
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij SPEED WORKS TELECOM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEED WORKS TELECOM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEED WORKS TELECOM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEED WORKS TELECOM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van SPEED WORKS TELECOM SA in sociale netwerken
Look for responds of SPEED WORKS TELECOM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEED WORKS TELECOM SA. Laat een reactie achter voor SPEED WORKS TELECOM SA. SPEED WORKS TELECOM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEED WORKS TELECOM SA. Leave a respond for SPEED WORKS TELECOM SA. SPEED WORKS TELECOM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEED WORKS TELECOM SA op de google maps. Adres en contacten SPEED WORKS TELECOM SA
Location of SPEED WORKS TELECOM SA on the google maps. Address and contacts of SPEED WORKS TELECOM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEED WORKS TELECOM SA SPEED WORKS TELECOM SA: GELECOM NV | 't Dul Konijn | Feestmaterialen Lieben | Topfloor BVBA | Aquadis Sprl

Other related companies as SPEED WORKS TELECOM SA: GELECOM NV | 't Dul Konijn | Feestmaterialen Lieben | Topfloor BVBA | Aquadis Sprl

SPEED WORKS TELECOM SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is SPEED WORKS TELECOM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451324462. Het bedrijf SPEED WORKS TELECOM SA bevindt zich op het adres: Rue Moneau 13,6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SPEED WORKS TELECOM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPEED WORKS TELECOM SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEED WORKS TELECOM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEED WORKS TELECOM SA, openstaande posities, locatie van SPEED WORKS TELECOM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPEED WORKS TELECOM SA is a company, that was registered 1988 in Charleroi (Montignies-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is SPEED WORKS TELECOM SA, company assigned to the tax number BE03451324462. The company SPEED WORKS TELECOM SA is located at the address: Rue Moneau 13,6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SPEED WORKS TELECOM SA were not found.
The main activity of SPEED WORKS TELECOM SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEED WORKS TELECOM SA is not available. You also can look at reviews of SPEED WORKS TELECOM SA, open positions, location of SPEED WORKS TELECOM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEED WORKS TELECOM SA, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEED WORKS TELECOM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEED WORKS TELECOM SA, Charleroi (Montignies-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEED WORKS TELECOM SA, employees, financial statistics.