PANASONIC-DDC International SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PANASONIC-DDC International SA
Private companiesMetal Mining • PANASONIC-DDC International SA

Contactgegevens PANASONIC-DDC International SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANASONIC-DDC International SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANASONIC-DDC International SA

Regio (region): Wavre (Bierges), België

Adres (address): Chemin du Plagniau 1,1301, België

Telefoon (phone): 02 655 11 11 02 655 11 11

Fax (fax): 02 654 15 72 02 654 15 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANASONIC-DDC International SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANASONIC-DDC International SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANASONIC-DDC International SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANASONIC-DDC International SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANASONIC-DDC International SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANASONIC-DDC International SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANASONIC-DDC International SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANASONIC-DDC International SA
Products information PANASONIC-DDC International SA

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PANASONIC-DDC International SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANASONIC-DDC International SA
(Get full report from official database of BE for PANASONIC-DDC International SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANASONIC-DDC International SA
Addition kinds of activities for PANASONIC-DDC International SA

22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
34849902. Pistolen (vuurwapens) of pistooldelen, 30 mm. | Guns (firearms) or gun parts, 30 mm. and below
50450103. Printers, computer | Printers, computer
50519905. Nails | Nails
51490201. Kattenvoer | Cat food
51999920. leb | Rennet
55419900. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec

Werken bij PANASONIC-DDC International SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANASONIC-DDC International SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANASONIC-DDC International SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANASONIC-DDC International SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van PANASONIC-DDC International SA in sociale netwerken
Look for responds of PANASONIC-DDC International SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANASONIC-DDC International SA. Laat een reactie achter voor PANASONIC-DDC International SA. PANASONIC-DDC International SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANASONIC-DDC International SA. Leave a respond for PANASONIC-DDC International SA. PANASONIC-DDC International SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANASONIC-DDC International SA op de google maps. Adres en contacten PANASONIC-DDC International SA
Location of PANASONIC-DDC International SA on the google maps. Address and contacts of PANASONIC-DDC International SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PANASONIC-DDC International SA PANASONIC-DDC International SA: JOHN BELLEN | Wijnboetiek (De) | Economic BVBA | La Fontaine | ASTRAL DREAMS

Other related companies as PANASONIC-DDC International SA: JOHN BELLEN | Wijnboetiek (De) | Economic BVBA | La Fontaine | ASTRAL DREAMS

PANASONIC-DDC International SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Wavre (Bierges), België. De volledige naam van het bedrijf is PANASONIC-DDC International SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf PANASONIC-DDC International SA bevindt zich op het adres: Chemin du Plagniau 1,1301. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PANASONIC-DDC International SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANASONIC-DDC International SA is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANASONIC-DDC International SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANASONIC-DDC International SA, openstaande posities, locatie van PANASONIC-DDC International SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PANASONIC-DDC International SA is a company, that was registered 2012 in Wavre (Bierges) region, Belgium. Full name of company is PANASONIC-DDC International SA, company assigned to the tax number BE05712585449. The company PANASONIC-DDC International SA is located at the address: Chemin du Plagniau 1,1301. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PANASONIC-DDC International SA were not found.
The main activity of PANASONIC-DDC International SA is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PANASONIC-DDC International SA is not available. You also can look at reviews of PANASONIC-DDC International SA, open positions, location of PANASONIC-DDC International SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANASONIC-DDC International SA, Wavre (Bierges): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANASONIC-DDC International SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANASONIC-DDC International SA, Wavre (Bierges): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANASONIC-DDC International SA, employees, financial statistics.