De Roy Elektrotechniek BVBA

Contactgegevens De Roy Elektrotechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roy Elektrotechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roy Elektrotechniek BVBA

Regio (region): Londerzeel, België

Adres (address): Sint-Kristoffelstraat 19,1840, België

Telefoon (phone): 052 30 21 01 052 30 21 01

Fax (fax): 052 30 90 58 052 30 90 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roy Elektrotechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roy Elektrotechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roy Elektrotechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roy Elektrotechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roy Elektrotechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roy Elektrotechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roy Elektrotechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roy Elektrotechniek BVBA
Products information De Roy Elektrotechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07692596435
Ondernemingsnummer: 7261657714
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 496,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Roy Elektrotechniek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roy Elektrotechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for De Roy Elektrotechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roy Elektrotechniek BVBA
Addition kinds of activities for De Roy Elektrotechniek BVBA

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school

Werken bij De Roy Elektrotechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roy Elektrotechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roy Elektrotechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roy Elektrotechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van De Roy Elektrotechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Roy Elektrotechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roy Elektrotechniek BVBA. Laat een reactie achter voor De Roy Elektrotechniek BVBA. De Roy Elektrotechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roy Elektrotechniek BVBA. Leave a respond for De Roy Elektrotechniek BVBA. De Roy Elektrotechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roy Elektrotechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten De Roy Elektrotechniek BVBA
Location of De Roy Elektrotechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of De Roy Elektrotechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roy Elektrotechniek BVBA De Roy Elektrotechniek BVBA: BROUWERIJ LINDEMANS NV | C.V.D. SCRL | Dirk | Belde NV | Ceramital NV

Other related companies as De Roy Elektrotechniek BVBA: BROUWERIJ LINDEMANS NV | C.V.D. SCRL | Dirk | Belde NV | Ceramital NV

De Roy Elektrotechniek BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Londerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roy Elektrotechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07692596435. Het bedrijf De Roy Elektrotechniek BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Kristoffelstraat 19,1840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 496,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Roy Elektrotechniek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roy Elektrotechniek BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roy Elektrotechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roy Elektrotechniek BVBA, openstaande posities, locatie van De Roy Elektrotechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Roy Elektrotechniek BVBA is a company, that was registered 2014 in Londerzeel region, Belgium. Full name of company is De Roy Elektrotechniek BVBA, company assigned to the tax number BE07692596435. The company De Roy Elektrotechniek BVBA is located at the address: Sint-Kristoffelstraat 19,1840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 496,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Roy Elektrotechniek BVBA were not found.
The main activity of De Roy Elektrotechniek BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roy Elektrotechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of De Roy Elektrotechniek BVBA, open positions, location of De Roy Elektrotechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roy Elektrotechniek BVBA, Londerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roy Elektrotechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roy Elektrotechniek BVBA, Londerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roy Elektrotechniek BVBA, employees, financial statistics.