AEG BELGIUM nv

Contactgegevens AEG BELGIUM nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEG BELGIUM nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEG BELGIUM nv

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Verheydenstraat 39,1070, België

Telefoon (phone): 02 529 64 31 02 529 64 31

Fax (fax): 02 529 64 49 02 529 64 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEG BELGIUM nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEG BELGIUM nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEG BELGIUM nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEG BELGIUM nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEG BELGIUM nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEG BELGIUM nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEG BELGIUM nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEG BELGIUM nv
Products information AEG BELGIUM nv

BTW identificatienummer (tax): BE05726318359
Ondernemingsnummer: 2378509521
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AEG BELGIUM nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEG BELGIUM nv
(Get full report from official database of BE for AEG BELGIUM nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEG BELGIUM nv
Addition kinds of activities for AEG BELGIUM nv

3676. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
26730102. Kledingkastjes (kasten accessoires): van aangekochte materialen | Wardrobe bags (closet accessories): from purchased materials
28650315. isocyanaten | Isocyanates
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services

Werken bij AEG BELGIUM nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEG BELGIUM nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEG BELGIUM nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEG BELGIUM nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van AEG BELGIUM nv in sociale netwerken
Look for responds of AEG BELGIUM nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEG BELGIUM nv. Laat een reactie achter voor AEG BELGIUM nv. AEG BELGIUM nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEG BELGIUM nv. Leave a respond for AEG BELGIUM nv. AEG BELGIUM nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEG BELGIUM nv op de google maps. Adres en contacten AEG BELGIUM nv
Location of AEG BELGIUM nv on the google maps. Address and contacts of AEG BELGIUM nv

Andere gerelateerde bedrijven als come AEG BELGIUM nv AEG BELGIUM nv: Floryn | Beech Electronics S.P.R.L. | GM Graphi Médias S.C.R.L. | ESE SA | Matsue Mariko

Other related companies as AEG BELGIUM nv: Floryn | Beech Electronics S.P.R.L. | GM Graphi Médias S.C.R.L. | ESE SA | Matsue Mariko

AEG BELGIUM nv is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is AEG BELGIUM nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726318359. Het bedrijf AEG BELGIUM nv bevindt zich op het adres: Verheydenstraat 39,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AEG BELGIUM nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEG BELGIUM nv is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEG BELGIUM nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEG BELGIUM nv, openstaande posities, locatie van AEG BELGIUM nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AEG BELGIUM nv is a company, that was registered 1990 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is AEG BELGIUM nv, company assigned to the tax number BE05726318359. The company AEG BELGIUM nv is located at the address: Verheydenstraat 39,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AEG BELGIUM nv were not found.
The main activity of AEG BELGIUM nv is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AEG BELGIUM nv is not available. You also can look at reviews of AEG BELGIUM nv, open positions, location of AEG BELGIUM nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEG BELGIUM nv, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEG BELGIUM nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEG BELGIUM nv, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEG BELGIUM nv, employees, financial statistics.