A. MUSICOM MUSITEL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • A. MUSICOM MUSITEL
Private companiesOil and Gas Extraction • A. MUSICOM MUSITEL

Contactgegevens A. MUSICOM MUSITEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. MUSICOM MUSITEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. MUSICOM MUSITEL

Regio (region): Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Adres (address): Rue du Taillis 16,1325, België

Telefoon (phone): 02 538 44 90 02 538 44 90

Fax (fax): +32 (59) 579-26-10 +32 (59) 579-26-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. MUSICOM MUSITEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. MUSICOM MUSITEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. MUSICOM MUSITEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. MUSICOM MUSITEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. MUSICOM MUSITEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. MUSICOM MUSITEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. MUSICOM MUSITEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. MUSICOM MUSITEL
Products information A. MUSICOM MUSITEL

BTW identificatienummer (tax): BE02719635009
Ondernemingsnummer: 4633178710
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A. MUSICOM MUSITEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. MUSICOM MUSITEL
(Get full report from official database of BE for A. MUSICOM MUSITEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. MUSICOM MUSITEL
Addition kinds of activities for A. MUSICOM MUSITEL

2754. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
752100. Auto parkeren | Automobile parking
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
28650209. styreen | Styrene
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
59419900. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec

Werken bij A. MUSICOM MUSITEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. MUSICOM MUSITEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. MUSICOM MUSITEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. MUSICOM MUSITEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Dynamic & proactive hosts and hostesses (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: QED

    Type: Studentenjob

    We are looking for dynamic hosts and hostesses to assist us onsite with the organization of both our own and our clients’ events. Our team is young, international, driven, forward looking and always committed to excel. QED is a Brussels based event organiser specialised in EU public affairs conferences. Our team combines profound knowledge of EU affairs with many years of experience in event management. At QED we believe in making a difference. We believe that through open discussion and debate we are able to contribute to better decisions and consequently, to a better Europe for all. Read more at qed.eu. What you will be doing: · Welcoming and guiding delegates · Handling Registrations · Hand out the microphone during the Q&A sessions · Staff the cloakroom · Liaising with the catering personnel and the other staff onsite. · Providing assistance at all times to the client. If you want to be a part of organizing excellent events, then join our team! If you wish to apply, kindly send your CV and motivation letter to [email protected] The personal data (CV, motivation letter, etc.) you communicate to QED will be registered and stored in our database. For more information concerning the processing of your personal data, please consult our applicants privacy policy via the link below. Your data can be kept for a period of 2 years in order to be reviewed as soon as a new opportunity arises within our company. In the meantime, do not hesitate to inform us of any evolution of your career which will allow us to keep your data up to date. For further information on the applicants privacy policy, please consult it at the following link https://qed.eu/media/APPLICANTS_PRIVACY_POLICY.pdf

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

Zoek naar antwoorden van A. MUSICOM MUSITEL in sociale netwerken
Look for responds of A. MUSICOM MUSITEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. MUSICOM MUSITEL. Laat een reactie achter voor A. MUSICOM MUSITEL. A. MUSICOM MUSITEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. MUSICOM MUSITEL. Leave a respond for A. MUSICOM MUSITEL. A. MUSICOM MUSITEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. MUSICOM MUSITEL op de google maps. Adres en contacten A. MUSICOM MUSITEL
Location of A. MUSICOM MUSITEL on the google maps. Address and contacts of A. MUSICOM MUSITEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. MUSICOM MUSITEL A. MUSICOM MUSITEL: Vanhees-Michielsen & Co bvba BVBA | Colinet & Fils | Accès + S.P.R.L. | Bubbe S.A. | AMT NV

Other related companies as A. MUSICOM MUSITEL: Vanhees-Michielsen & Co bvba BVBA | Colinet & Fils | Accès + S.P.R.L. | Bubbe S.A. | AMT NV

A. MUSICOM MUSITEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België. De volledige naam van het bedrijf is A. MUSICOM MUSITEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02719635009. Het bedrijf A. MUSICOM MUSITEL bevindt zich op het adres: Rue du Taillis 16,1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 543,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A. MUSICOM MUSITEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. MUSICOM MUSITEL is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. MUSICOM MUSITEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. MUSICOM MUSITEL, openstaande posities, locatie van A. MUSICOM MUSITEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. MUSICOM MUSITEL is a company, that was registered 2012 in Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont) region, Belgium. Full name of company is A. MUSICOM MUSITEL, company assigned to the tax number BE02719635009. The company A. MUSICOM MUSITEL is located at the address: Rue du Taillis 16,1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 543,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A. MUSICOM MUSITEL were not found.
The main activity of A. MUSICOM MUSITEL is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. MUSICOM MUSITEL is not available. You also can look at reviews of A. MUSICOM MUSITEL, open positions, location of A. MUSICOM MUSITEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. MUSICOM MUSITEL, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. MUSICOM MUSITEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. MUSICOM MUSITEL, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. MUSICOM MUSITEL, employees, financial statistics.