Radio Telecommunication Center Europe

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Radio Telecommunication Center Europe
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Radio Telecommunication Center Europe

Contactgegevens Radio Telecommunication Center Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Radio Telecommunication Center Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Radio Telecommunication Center Europe

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Plantinkaai 1,2000, België

Telefoon (phone): 03 233 31 36; 03 233 40 46 03 233 31 36; 03 233 40 46

Fax (fax): 03 232 06 90 03 232 06 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Radio Telecommunication Center Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Radio Telecommunication Center Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Radio Telecommunication Center Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Radio Telecommunication Center Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Radio Telecommunication Center Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Radio Telecommunication Center Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Radio Telecommunication Center Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Radio Telecommunication Center Europe
Products information Radio Telecommunication Center Europe

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Radio Telecommunication Center Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Radio Telecommunication Center Europe
(Get full report from official database of BE for Radio Telecommunication Center Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Radio Telecommunication Center Europe
Addition kinds of activities for Radio Telecommunication Center Europe

273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
50330203. Minerale wol isolatiematerialen | Mineral wool insulation materials
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library

Werken bij Radio Telecommunication Center Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Radio Telecommunication Center Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Radio Telecommunication Center Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Radio Telecommunication Center Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van Radio Telecommunication Center Europe in sociale netwerken
Look for responds of Radio Telecommunication Center Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Radio Telecommunication Center Europe. Laat een reactie achter voor Radio Telecommunication Center Europe. Radio Telecommunication Center Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Radio Telecommunication Center Europe. Leave a respond for Radio Telecommunication Center Europe. Radio Telecommunication Center Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Radio Telecommunication Center Europe op de google maps. Adres en contacten Radio Telecommunication Center Europe
Location of Radio Telecommunication Center Europe on the google maps. Address and contacts of Radio Telecommunication Center Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Radio Telecommunication Center Europe Radio Telecommunication Center Europe: Adviesco | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | Pano-Park (Panorama) | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | ARGENTA-BRUYNINCKX G

Other related companies as Radio Telecommunication Center Europe: Adviesco | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | Pano-Park (Panorama) | BIJOUTERIE DE PAEPE SA | ARGENTA-BRUYNINCKX G

Radio Telecommunication Center Europe is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Radio Telecommunication Center Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf Radio Telecommunication Center Europe bevindt zich op het adres: Plantinkaai 1,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Radio Telecommunication Center Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Radio Telecommunication Center Europe is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Radio Telecommunication Center Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Radio Telecommunication Center Europe, openstaande posities, locatie van Radio Telecommunication Center Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Radio Telecommunication Center Europe is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Radio Telecommunication Center Europe, company assigned to the tax number BE08283660888. The company Radio Telecommunication Center Europe is located at the address: Plantinkaai 1,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Radio Telecommunication Center Europe were not found.
The main activity of Radio Telecommunication Center Europe is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Radio Telecommunication Center Europe is not available. You also can look at reviews of Radio Telecommunication Center Europe, open positions, location of Radio Telecommunication Center Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Radio Telecommunication Center Europe, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Radio Telecommunication Center Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Radio Telecommunication Center Europe, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Radio Telecommunication Center Europe, employees, financial statistics.