DIGI-MONDIAL SPRL

Contactgegevens DIGI-MONDIAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIGI-MONDIAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIGI-MONDIAL SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Rogierlaan 76,1030, België

Telefoon (phone): 0476 72 03 41; 02 242 79 83 0476 72 03 41; 02 242 79 83

Fax (fax): 02 242 79 83 02 242 79 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIGI-MONDIAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIGI-MONDIAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIGI-MONDIAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIGI-MONDIAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIGI-MONDIAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIGI-MONDIAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIGI-MONDIAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIGI-MONDIAL SPRL
Products information DIGI-MONDIAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05191009521
Ondernemingsnummer: 9132629394
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DIGI-MONDIAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIGI-MONDIAL SPRL
(Get full report from official database of BE for DIGI-MONDIAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIGI-MONDIAL SPRL
Addition kinds of activities for DIGI-MONDIAL SPRL

262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
792901. Muzikale entertainers | Musical entertainers
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
42120101. Diervervoer | Animal transport

Werken bij DIGI-MONDIAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIGI-MONDIAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIGI-MONDIAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIGI-MONDIAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van DIGI-MONDIAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DIGI-MONDIAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIGI-MONDIAL SPRL. Laat een reactie achter voor DIGI-MONDIAL SPRL. DIGI-MONDIAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIGI-MONDIAL SPRL. Leave a respond for DIGI-MONDIAL SPRL. DIGI-MONDIAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIGI-MONDIAL SPRL op de google maps. Adres en contacten DIGI-MONDIAL SPRL
Location of DIGI-MONDIAL SPRL on the google maps. Address and contacts of DIGI-MONDIAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIGI-MONDIAL SPRL DIGI-MONDIAL SPRL: SMET PETER BVBA | CLX Conceptions SA | Made Intérim SA | SAFETY PLANNING BVBA | ENSIVAL S.A

Other related companies as DIGI-MONDIAL SPRL: SMET PETER BVBA | CLX Conceptions SA | Made Intérim SA | SAFETY PLANNING BVBA | ENSIVAL S.A

DIGI-MONDIAL SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is DIGI-MONDIAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191009521. Het bedrijf DIGI-MONDIAL SPRL bevindt zich op het adres: Rogierlaan 76,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIGI-MONDIAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIGI-MONDIAL SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIGI-MONDIAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIGI-MONDIAL SPRL, openstaande posities, locatie van DIGI-MONDIAL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIGI-MONDIAL SPRL is a company, that was registered 2004 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is DIGI-MONDIAL SPRL, company assigned to the tax number BE05191009521. The company DIGI-MONDIAL SPRL is located at the address: Rogierlaan 76,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIGI-MONDIAL SPRL were not found.
The main activity of DIGI-MONDIAL SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIGI-MONDIAL SPRL is not available. You also can look at reviews of DIGI-MONDIAL SPRL, open positions, location of DIGI-MONDIAL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIGI-MONDIAL SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIGI-MONDIAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIGI-MONDIAL SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIGI-MONDIAL SPRL, employees, financial statistics.