Allo Phone Shop

Contactgegevens Allo Phone Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allo Phone Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allo Phone Shop

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 117,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 44 50 03 326 44 50

Fax (fax): +32 (58) 102-94-87 +32 (58) 102-94-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allo Phone Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allo Phone Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allo Phone Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allo Phone Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allo Phone Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allo Phone Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allo Phone Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allo Phone Shop
Products information Allo Phone Shop

BTW identificatienummer (tax): BE06150939941
Ondernemingsnummer: 3499664306
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Allo Phone Shop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allo Phone Shop
(Get full report from official database of BE for Allo Phone Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allo Phone Shop
Addition kinds of activities for Allo Phone Shop

322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
59991808. Box | Playpens
73891002. Correcte tijds service | Correct time service

Werken bij Allo Phone Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allo Phone Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allo Phone Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allo Phone Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van Allo Phone Shop in sociale netwerken
Look for responds of Allo Phone Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allo Phone Shop. Laat een reactie achter voor Allo Phone Shop. Allo Phone Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allo Phone Shop. Leave a respond for Allo Phone Shop. Allo Phone Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allo Phone Shop op de google maps. Adres en contacten Allo Phone Shop
Location of Allo Phone Shop on the google maps. Address and contacts of Allo Phone Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Allo Phone Shop Allo Phone Shop: ISO Interim SA | BaseLabs | Dycris | Gonzo Consults | Mark-Christopher Eaton

Other related companies as Allo Phone Shop: ISO Interim SA | BaseLabs | Dycris | Gonzo Consults | Mark-Christopher Eaton

Allo Phone Shop is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Allo Phone Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06150939941. Het bedrijf Allo Phone Shop bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 117,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Allo Phone Shop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allo Phone Shop is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allo Phone Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allo Phone Shop, openstaande posities, locatie van Allo Phone Shop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allo Phone Shop is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Allo Phone Shop, company assigned to the tax number BE06150939941. The company Allo Phone Shop is located at the address: Bisschoppenhoflaan 117,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Allo Phone Shop were not found.
The main activity of Allo Phone Shop is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Allo Phone Shop is not available. You also can look at reviews of Allo Phone Shop, open positions, location of Allo Phone Shop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allo Phone Shop, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allo Phone Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allo Phone Shop, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allo Phone Shop, employees, financial statistics.