Printpoint

Contactgegevens Printpoint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Printpoint: address, phone, fax, email, website, opening hours

Printpoint

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Heistraat 285,2610, België

Telefoon (phone): 03 828 39 33 03 828 39 33

Fax (fax): 03 828 45 82 03 828 45 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Printpoint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Printpoint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Printpoint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Printpoint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Printpoint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Printpoint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Printpoint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Printpoint
Products information Printpoint

BTW identificatienummer (tax): BE04504913330
Ondernemingsnummer: 1290039062
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Printpoint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Printpoint
(Get full report from official database of BE for Printpoint)

Aanvulling soorten activiteiten voor Printpoint
Addition kinds of activities for Printpoint

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
15420302. Service station constructie | Service station construction
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment

Werken bij Printpoint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Printpoint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Printpoint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Printpoint. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van Printpoint in sociale netwerken
Look for responds of Printpoint in social networks

Lees alle opmerkingen voor Printpoint. Laat een reactie achter voor Printpoint. Printpoint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Printpoint. Leave a respond for Printpoint. Printpoint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Printpoint op de google maps. Adres en contacten Printpoint
Location of Printpoint on the google maps. Address and contacts of Printpoint

Andere gerelateerde bedrijven als come Printpoint Printpoint: Rombauts L & Zoon NV | United Technical Solutions NV | Van Dijck BVBA | Hamid Razmara | SalesGuider BVBA

Other related companies as Printpoint: Rombauts L & Zoon NV | United Technical Solutions NV | Van Dijck BVBA | Hamid Razmara | SalesGuider BVBA

Printpoint is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Printpoint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04504913330. Het bedrijf Printpoint bevindt zich op het adres: Heistraat 285,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Printpoint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Printpoint is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Printpoint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Printpoint, openstaande posities, locatie van Printpoint op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Printpoint is a company, that was registered 1988 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Printpoint, company assigned to the tax number BE04504913330. The company Printpoint is located at the address: Heistraat 285,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Printpoint were not found.
The main activity of Printpoint is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Printpoint is not available. You also can look at reviews of Printpoint, open positions, location of Printpoint on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Printpoint, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Printpoint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Printpoint, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Printpoint, employees, financial statistics.